- 3 Temmuz 2012
- 139.498
- 87.935
- 5.338
dortmund mkhitaryan transferini acikladiginda manchester united'e fena kapak yapmis
![]()
son cümlelere dikkat![]()
Sen yıgıtmısın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dortmund mkhitaryan transferini acikladiginda manchester united'e fena kapak yapmis
![]()
son cümlelere dikkat![]()
Hem o maç hem de italya ile dostluk maçı vardı o sıralar..mükemmel oynamıştı..sonra böyle bir şey oldu çalım denememeye başladı pas oyunu oynamaya çalıştı..bu da sıradanlaşmasına sebep olduben 11 -12 yaşındaydım 2006 yılında..liverpool deplasmanında izlediğim o arda her yerde oynardı.
daha cok mkhtaryana yapmislar
bir de ''the english table Fifth last season, Manchester United'' yazmislar adamlara bak
manchester united'de dese en azindan bayern'e satmadiniz diye![]()
Konya maçında sakatlıktan sonra oldu.Aynısı Okan'da oldu.O da çok çalım atardı ama ayağı kırıldıktan sonra bıraktı.TR liginde topu ayağında tuttukça risk artıyorHem o maç hem de italya ile dostluk maçı vardı o sıralar..mükemmel oynamıştı..sonra böyle bir şey oldu çalım denememeye başladı pas oyunu oynamaya çalıştı..bu da sıradanlaşmasına sebep oldu
Cevap vericek misin
2006-2007 sezonunda rize maçında mı ne sakatlandı...gol attığı bi trabzon maçıyla sahalara döndü.necati de sakattı galiba,hasan şaş falan.önlibero da yoktu zaten.şampiyonluktan koptuk o süre zarfında.Hem o maç hem de italya ile dostluk maçı vardı o sıralar..mükemmel oynamıştı..sonra böyle bir şey oldu çalım denememeye başladı pas oyunu oynamaya çalıştı..bu da sıradanlaşmasına sebep oldu
sen kimsin
Asıl sen kimsin
yigit kim
O Arda dan eser kalmadı.ben 11 -12 yaşındaydım 2006 yılında..liverpool deplasmanında izlediğim o arda her yerde oynardı.
Adamın zihniyeti bozuk bi kere aga. Bir insan hergün Barcelona ile idmana çıkıp da nasıl bu kadar bitik olabilir yahu.arda ölür heralde dortmunddaşaka maka bence ardanın futbol kariyeri bitti kafada bitmiş fizikende kaldırmıyor

Hakkaten yaw sen yiğite benziyon.yigit kim
O Arda dan eser kalmadı.
Adamın zihniyeti bozuk bi kere aga. Bir insan hergün Barcelona ile idmana çıkıp da nasıl bu kadar bitik olabilir yahu.
Adam salmış kendini resmen. Umarım bize de uğramaz artık kanka, bundan sonra bizde başarılı olma ihtimali yok bence. Adam futbol hariç her bokla uğraşıyor, sanki ülkeyi kurtaracak topunu oynasana lan adam gibi.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Yiğit Güçlü kaslı bir sporcuydu forumun üyesiydi.Bu yiğit mevzusunu forumda bi ben bilmiyorum heralde
Sende jelibona benziyon..Hakkaten yaw sen yiğite benziyon.
Yiğit Güçlü kaslı bir sporcuydu forumun üyesiydi.