Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
f11b6ddf823d71f76f3701e37c5103ff.jpg

Klasik ali naci haberi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ali naci mamalandığına göre transferleri söylüyorlardır belki

f7e9792aec82d3311beea8727a6e6751.png

Johansen'in kariyerinde oynadigi maclar ve mevkiler: 60 mac defansif orta saha, 52 mac ofansif orta saha, 49 mac merkez orta saha olarak oynamis

15/16 sezonu: 2 mac defansif orta saha, 21 mac merkez orta saha, 16 mac ofansif orta saha olarak oynadi

14/15 sezonu: 19 mac defansif orta saha, 11 mac merkez orta saha, 22 mac ofansif orta saha olarak oynadi

Johansen yetmez Delaney veya Heindrick de lazım. Ben kuzeyli oyuncu tercihlerini çok mantıklı buluyorum. Oyun disiplini ve kondisyon takım olarak en büyük eksiğimizdi geçen sezon.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Celtic taraftarı forumda çok pis gömmüş adamı yav

Bizim BAM yorumlarına benziyor

Fener ne yapacak bu kadar defansif adamı ?

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Bu adamı sırf sarışın ve İskandinav diye isteyenler açıkça söylesin

Uzun zamandır iskoçya'da ikamet eden bi renkdaşınız olarak johansen'in transferini pek mantıklı bulmadığımı belirtmek isterim. Herif bildiğin iskandinav mıstık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Celtic taraftarlarinin yorumunu gördükten sonra fikrim değişti sanki.Nefret ediyorum diyen bile var

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rodgers gibi yetenek avcısı bir hoca ışık görse ne yapar eder takımda tutardı bu adamı.

İlk sezonunda çok iyiymiş ama geçen sezon batırmış.

Bir daha toparlayamayacağını düşündü herhalde.

Hazır kontratı bitiyorken de geçen sene aldıkları teklifin 5'te birini kabul etmişler.

Dua edelim de burada oynasın bari.

Rodgers gibi yetenek avcısı bir hoca ışık görse ne yapar eder takımda tutardı bu adamı.

İlk sezonunda çok iyiymiş ama geçen sezon batırmış.

Bir daha toparlayamayacağını düşündü herhalde.

Hazır kontratı bitiyorken de geçen sene aldıkları teklifin 5'te birini kabul etmişler.

Dua edelim de burada oynasın bari.

98'li Ajer'i almışlar daha önce onu oynatacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt