Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstelik adamlar İskandinav bile değil :DD

Danimarka bitik. İsveç İbra olmasa Şampiyona yüzü göremez şu an. En iyi 2. oyuncusu Erkan Zengin olan bir takımdan söz ediyoruz.

Norveç 20 yıldır şampiyona yüzü görmedi.

Asporda Gs Ayewi kiralamak istiyor diyorlar, iliklerime kadar islanirim kiralayabilirsek.

Chedjou+Donk+Dzemaili+Telles+Tarık=Ayew

Süper olur yav

Süper olur yav

image.gif

Süper olur yav
Evdeki bronz gümüş taklit takıları kuyumcuya götürüp tek taş pırlanta istemek gibi birsey

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

johansenin istatisliklerinden anladığım yeni bir sasa iliç doğuyor?

iddialı olman pek bişey ifade etmiyor.carole gibi johansen de iyi bi transfer.

Carole de iyi değil benim nazarımda hala.

Vasat oynadı son 1.5 ay hariç.

Nereden baktığına göre değişir. Hedef şampiyonluk ise kötü 5. lik ise iyi.

Son düzenleme:
bu johansen rotasyon icin aliniyorsa faydali olur, ama selcuk'un yanina önlibero olarak aliniyorsa fiyasko olur, defansif ozellikleri bile yok, sadece cok kosan ve pres yapan bir orta saha, bunlar yetmez...

neden iskandinav futbolcularin pesindeyiz anlamadim, son yillara bakarak izlanda haric iskandinav futbolu hic birsey ifade etmiyor

sirf borclar fazla diye yuksek bonservis odemek istemiyorlarsa gitsinlar fransa ikinci ligine baksinlar... uygun fiyata alabilecegin hem yetenekli hem genc oyuncular var... carole gibi 1-2 transfer daha lazim

futbolcu beğenilerin farklı gerçekten alpay abi,saygı duyuyorum sana

Benim beğeni algım lider ruhlu futbolcu üzerine.

Felipe Melo
Johan Elmander
Tomas Ujfalusi
Lukas Podolski

veyahut işini üst düzey yapıp, takıma pozitif neşe katan

Fernando Muslera
Emmanuel Eboue

gibi isimler için geçerli.

Linnes, Carole, Selçuk gibi silik karakterli oyuncuları pek tutmam. Performans gösterse de dönemlik olur zira. Selçuk 25-28 yaş arası oynadı, 3 senedir vasat seviyede idare ediyor. Linnes daha idare bile edemedi. Carole son 1.5 ay hariç bir standart gösteremedi. Sakatlık falan diyerek soru işareti koyuyorum, ama hucüm seti çok sınırlı geldi (34 maçı da takip ettim).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt