Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sneijderi satip yerine yok belhanda yok bilmem kim aldiktan sonra satmanin manasi ne ? satip satip paralari kasaya koymadiktan sonra istersen messiyi getir .. onemli olan kimseyi almayip tasarruf etmek

koyarsin kaleciyi

sagda sabri ile onunde linnes oynar , stopere koyariz serdar ile korayi , sola balta onunde yasin

onlerinde selcuk oynar , az ilerisinde emrahi koyariz

ileride de podolski ile sinan ..

tamam iste .. nedir yani cikar oynarlar , telles bruma vb lerinden gelen para da kasada arti gorunur ,bir daha ceza almayiz

bir de klube huzur rahatlik gelir , geri kalan saglar adam gibi sinerji olusturup avrupa hakki da elde ederler
laugh.avi - YouTube

Arkadaşlar nöbeti takip eden kuşlara NKFVAS diyecek kaç kişiyiz?

Son zamanlardaki performansından bende memnun değilim ama yaptıklarının yanında bu adamı silmekte olmaz olamaz iyiyken yanında olup kötüyken olmamak bize yakışmaz o juventusa attığı golle Galatasaray'ın kasasına +4-5 m euro para girdi ve tüm Galatasaray taraftarı 1 kişi de diyemez ki sevinmedim deliler gibi yıktık ortalığı ve o mutluluk yeter :oley:

Yahu şu adamı alıntı yaptıkça mesajlarını kumak zorunda kalıyorum.Geçen yıl Melo-Bruma-Telles gitti de ne oldu?Para m kazandık?Sadece TR liginden minimum 25 milyon kaybettik..Emrahlarla filan oynarmışız :) Allah için şundan alıntı yapmayın.

Senin hagi'den sonra dogru durust 10 numaran oldu mu ki sneijder'i satmak istiyorsun, gercekten sacmaliyorsunuz, sirf borclar var diye sadece sneijderi mi elden cikaracaksin? Yerli cöpler kalsin, sneijder gitsin? Zaten bu dusunce yonetimdeki bir cogun da var malesef, ondan dolayi da dogru bir sey yaptiklari yok.

Sneijder'e hiç yoktan saygı göstermek zorundayız iyi gününde bir futbolcunun yanında olmak ayrıdır kötü günün de de olursak bizi karanlıktan aydınlığa taşıyabilir giderse bi 15 sene daha 10 numara bulamayız

bu konusma zaten 2015-2016 sezonunun basinda olsaydik yasanmazdi , veya sneijder 5 degil de makul bir paraya oynasa , imza parasi sacmaliklari olmasa yine bu siddette olmazdi , hatta hic bir turnuvasi yokken yok 25 temmuz yok vaftiz ,yok menejer bilmem ne kastirmalari olmasa yine olmazdi

Geriyor inadina o da .. 1 temmuz dendiyse 1 temmuzda geleceksin , 8 temmuz denip denmedigini bilmiyorum ,denmisse bile 1 temmuz diye revize edilirse yine geleceksin

insan musleradan utanir , adam 4 ucak degistirip kupa finaline yetisti , klup olmus yangin yeri beyfendi daha kalkip TR ye gelmiyor

Meloda Muslerada ayni fikirdeyim ,soz soylemem onlara ,satilirlarsa da mecburiyetten helal olsun der uzulur gonderirim .. ama sneijder bu klubu su an resmen elinde oynatma gayesinde hareketler yapiyor , neden bu kadar sivrildi , baskalari yapiyor mu onun bu davranislarini

artik gorun biraz gercekleri

sirf borclar var diye sadece sneijderi mi elden cikaracaksin? Yerli cöpler kalsin, sneijder gitsin? Zaten bu dusunce yonetimdeki bir cogun da var malesef, ondan dolayi da dogru bir sey yaptiklari yok.

yaw adam yaziyor digerlerini kimse almaz elimizde patladi diye
te allam

bu konusma zaten 2015-2016 sezonunun basinda olsaydik yasanmazdi , veya sneijder 5 degil de makul bir paraya oynasa , imza parasi sacmaliklari olmasa yine bu siddette olmazdi , hatta hic bir turnuvasi yokken yok 25 temmuz yok vaftiz ,yok menejer bilmem ne kastirmalari olmasa yine olmazdi

Geriyor inadina o da .. 1 temmuz dendiyse 1 temmuzda geleceksin , 8 temmuz denip denmedigini bilmiyorum ,denmisse bile 1 temmuz diye revize edilirse yine geleceksin

insan musleradan utanir , adam 4 ucak degistirip kupa finaline yetisti , klup olmus yangin yeri beyfendi daha kalkip TR ye gelmiyor

Meloda Muslerada ayni fikirdeyim ,soz soylemem onlara ,satilirlarsa da mecburiyetten helal olsun der uzulur gonderirim .. ama sneijder bu klubu su an resmen elinde oynatma gayesinde hareketler yapiyor , neden bu kadar sivrildi , baskalari yapiyor mu onun bu davranislarini

artik gorun biraz gercekleri

Melo ilk şampiyon olduğumuz seneden sonra kampa ağustos ayında katılmıştı aynı hareketleri o da yaptı ama ona da saygım sonsuz eğer gerçekten yetenekli futbolcuysan vereceksin imza parasını da maaşı da selçuk inan neyini kanıtladı da 3.750 m euro para alıyor ya da hamit oynamadan neden para alıyor donk'a niçin 2.5 m euro verildi daha saymakla bitmez

Sabrinin geçen sene 1.75 m euro maaş aldığı yerde Sneijder 2.5 m euro maaş verirsen bu adamın kariyerini de çöpe atarsın :D :D

O zaman onlari da satacaksin , zaten ne geldiyse hep almak hic satmamaktan geldi ,15 senedir bir sekilde idare edildi ama artik bitti

Sunu anlatmistim ,tekrarlayim . bugun tum arsalari satip 1,5 milyar borcu 1,5 milyar arti haline de getirsen , uefanin ffp esaslarinda kabul ettigi kosullar arasinda hibe filan yok

bu gercekleri kabullenmek aci ama avrupadaki kluplerin gelirlerine ulasamayacagimiz icin bundan sonra bu tip yildiz transferler filan zaten olmayacak , oldugu takdirde butcen ffp kriterlerine uyumsuzluk gosterecegi icin ceza alacaksin

bunu ugur melekesinden ridvanina , mehmet helvacisindan ahmet ozdoganina herkes soyluyor

ben sunu anlamiyorum , hayir yani ne olur yazdigim kadroyla cikinca , yakinda diger fener vs de boyle olacak , kendi capimizda oynayip duracagiz iste .. haddimiz bu kadar diyecegiz

sen de avrupadaki klupler gibi kazan ,senin de ulken soz sahibi olsun tekrardan .. bu olmadikca 2 inci 3 uncu sinif kadrolar ile idare edecegiz

birseyin guzel ve hos olmasi ile kabullenilir olmasi ayridir , guzel elbette degil , ama bir o kadar gercek , istediginiz kadar debelenin olacaklar bunlar, 4-5 senedir soyluyorum bunlari hepsi tek tek cikti

Yahu bu gelir kismi herr turlu asilir bence. Biz her idi legal yapmaya calisiyoruz dsnki de ffpyi asmak icin legal davranalim. Cok ciddi basimizda adam akilli yonetim olsa biz ceza falan yemezdik.

Cok net dursun geldigi gonden beri fikrim net olay basarisiz bir takim yaratip artik futboldan para gelmiyor aha borclara bak demek. Kulup kimsenin umrunda degil rivadan yiyecekleri 5-10 milyon dolarlarin pesine dusmus herifler.

Fikrim ne satilsin 1 tane gayrimrnkul kalmayacak sekilde hemde. Taraftara acilalim yanlis yapmisiz denilecek o gun.

Neyse basa doneyim 1.5milyar lira nakit geldigini varsayalim. Bunun 1 milyar tlsi ile kisa vadeli borclar sifirlanip kalani kulube sponsor olarak donus yapabilir. Aziz yildirimin fenerium uzerinden yillardir yaptigi bu manipulasyon. Seyhlerin kuluplere sirkrtlrrince sponsor olarak yaptiklari katki ortada. Onemli olan cidden niyet ama bizde malesef o niyrt yok

Melo ilk şampiyon olduğumuz seneden sonra kampa ağustos ayında katılmıştı aynı hareketleri o da yaptı ama ona da saygım sonsuz eğer gerçekten yetenekli futbolcuysan vereceksin imza parasını da maaşı da selçuk inan neyini kanıtladı da 3.750 m euro para alıyor ya da hamit oynamadan neden para alıyor donk'a niçin 2.5 m euro verildi daha saymakla bitmez

Sabrinin geçen sene 1.75 m euro maaş aldığı yerde Sneijder 2.5 m euro maaş verirsen bu adamın kariyerini de çöpe atarsın :D :D

Bu da aslinda traji komik . Mesela bir baslikta selcuk icin agzina geleni soyleyen adam ,baska baslikta aysali ovuyor

Yahu selcuk olayi sneijderin 5 kati hata zaten , adamin sozlesmesini tamamlarsa GS den kazanacagi para yaklasik 30 milyon euro . Bunu yapan adami buyuk baskan diye lanse ediyor birisi , bakiyorum ayni kisi baska baslikta selcuk a giydiriyor

2 CL gelirini sirf selcuk a gomdun , 1 CL gelirini Brumaya gomdun , kalan sonuncuyu da Telles ile Chedjou diyelim .. Buyrun 4 CL geliri gitti bile ..

Diger gelirleri de diger oyuncularin benzer giderleri ile butceleyin . Sonunda gelirler bitecek , kalan giderleri de borca ekleyin , bunu her sene icin yapinca 1,5 milyar azmis bile diyeceksiniz

Bu da aslinda traji komik . Mesela bir baslikta selcuk icin agzina geleni soyleyen adam ,baska baslikta aysali ovuyor

Yahu selcuk olayi sneijderin 5 kati hata zaten , adamin sozlesmesini tamamlarsa GS den kazanacagi para yaklasik 30 milyon euro . Bunu yapan adami buyuk baskan diye lanse ediyor birisi , bakiyorum ayni kisi baska baslikta selcuk a giydiriyor

2 CL gelirini sirf selcuk a gomdun , 1 CL gelirini Brumaya gomdun , kalan sonuncuyu da Telles ile Chedjou diyelim .. Buyrun 4 CL geliri gitti bile ..

Diger gelirleri de diger oyuncularin benzer giderleri ile butceleyin . Sonunda gelirler bitecek , kalan giderleri de borca ekleyin , bunu her sene icin yapinca 1,5 milyar azmis bile diyeceksiniz

Ünal Aysal'a girersek çıkamayız şu dursun'u gönderelim sonra ona da geliriz :D :D Dursun gitmezse ondan da kötü olacak

Burda önceki başkana laf eden kongre üyesi seçimde yeni başkanı destekliyor bu da aslında traji komik.

Sneijder'e hiç yoktan saygı göstermek zorundayız iyi gününde bir futbolcunun yanında olmak ayrıdır kötü günün de de olursak bizi karanlıktan aydınlığa taşıyabilir giderse bi 15 sene daha 10 numara bulamayız
Sen jelibonun yazdıklarına bakma. Ben diyorum ki etrafına takım kuramıyorsan ki şuan ihtimalin bile yok sneijder geçen seneki gibi yoklari oynar biz de 5 milyona yakin birini bir şey yapamayacağını bile bile kadroda tutmamaliyiz. Bu kadar.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hagi'nin futbolu bıraktığındaki hüznü bu kadroda tek muslera verebilir..açıkçası wesley iyidir hoştur ama 5 sene sonra anca kewell etkisi verebilir bana..tabi bu söylediklerimi liseliler hatta üniversiteliler ve de 90 sonrası doğanlar bilmez ve anlamaz hagi başkaydı şimdide muslera

bende hagi etkisi bırakacak tek futbolcu burak yılmazdır gerisi fos

Adam bi de yürüyüş falan diyor..olm memleket meselesi yapmayın şu oyunu..izle geç abi bir futbolcu gider biri gelir..eğlence bu gençler..10 sayfa geriden okudum doldum geldim herkes gitmiş

Son düzenleme:
Sen jelibonun yazdıklarına bakma. Ben diyorum ki etrafına takım kuramıyorsan ki şuan ihtimalin bile yok sneijder geçen seneki gibi yoklari oynar biz de 5 milyona yakin birini bir şey yapamayacağını bile bile kadroda tutmamaliyiz. Bu kadar.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Etrafina takım kurma ihtimali gayet var. Martin Harnik, Sandro Ramirez, Gaston Ramirez, Miguel Veloso, Flamini gibi beleşe alınabilecek adamlar var. Sözleşmesinin bitimine 1 sezon kalmış Leiva, Mikel, Song, Tiote, Ntep, Choupo-Moting, Ben Yedder gibi oyuncular da var.

Senin derdin satılsın, güya "genlerimizde" olan 4-4-2'ye dönelim. "Genlerimiz" olayını ne kadar saçma bulduğumu daha önce söylemiştim. Hadi onu geçtim, Sneijder'in etrafına bedavaya/ucuza 50 tane kaliteli adam getirebilecekken getirmeyen yönetimin, Sneijder'den gelecek parayla 4-4-2'ye uygun bi takım kuracağını nasıl hayal edebiliyorsun ben onu merak ediyorum. Bi dediğin ötekini tutmuyor. Etrafını doldurabilme ihtimalimiz yok, ama satıp 4-4-2'lik bi kadro oluşturma ihtimalimiz var. Ok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt