O zaman onlari da satacaksin , zaten ne geldiyse hep almak hic satmamaktan geldi ,15 senedir bir sekilde idare edildi ama artik bitti
Sunu anlatmistim ,tekrarlayim . bugun tum arsalari satip 1,5 milyar borcu 1,5 milyar arti haline de getirsen , uefanin ffp esaslarinda kabul ettigi kosullar arasinda hibe filan yok
bu gercekleri kabullenmek aci ama avrupadaki kluplerin gelirlerine ulasamayacagimiz icin bundan sonra bu tip yildiz transferler filan zaten olmayacak , oldugu takdirde butcen ffp kriterlerine uyumsuzluk gosterecegi icin ceza alacaksin
bunu ugur melekesinden ridvanina , mehmet helvacisindan ahmet ozdoganina herkes soyluyor
ben sunu anlamiyorum , hayir yani ne olur yazdigim kadroyla cikinca , yakinda diger fener vs de boyle olacak , kendi capimizda oynayip duracagiz iste .. haddimiz bu kadar diyecegiz
sen de avrupadaki klupler gibi kazan ,senin de ulken soz sahibi olsun tekrardan .. bu olmadikca 2 inci 3 uncu sinif kadrolar ile idare edecegiz
birseyin guzel ve hos olmasi ile kabullenilir olmasi ayridir , guzel elbette degil , ama bir o kadar gercek , istediginiz kadar debelenin olacaklar bunlar, 4-5 senedir soyluyorum bunlari hepsi tek tek cikti