Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim Schneider in maaşını odeyemeyegiz diye adamı küstürüp yolluyor ki taraftar Schneidere tepki göstersin.

adnan polat döneminde kulüpten 400 adam atıldı. Bunlar kulübü soyuyor denildi. Şimdi bu adamlar yeniden kulüpte. Başlarında da en büyük komisyoncu Dursun var. Rivaya gözünü dikti şimdi. Bahanesi hazır. Para yok.

Büyük acılar çekerek ölmesini istiyorum. Yeğeninin masum gözyaşında boğul inşallah.

Bu yönetimden transfer istemiyorum.Yapacakları transfer Donk,Emrah çapında olur.Bu yönetim takımdaki çöpleri(olcan,umut,tarık,eray.semih,selçuk...)göndersin yeter.Bizim için evet transfer şart ama öncelikle temizlik şart.

Etrafina takım kurma ihtimali gayet var. Martin Harnik, Sandro Ramirez, Gaston Ramirez, Miguel Veloso, Flamini gibi beleşe alınabilecek adamlar var. Sözleşmesinin bitimine 1 sezon kalmış Leiva, Mikel, Song, Tiote, Ntep, Choupo-Moting, Ben Yedder gibi oyuncular da var.

Senin derdin satılsın, güya "genlerimizde" olan 4-4-2'ye dönelim. "Genlerimiz" olayını ne kadar saçma bulduğumu daha önce söylemiştim. Hadi onu geçtim, Sneijder'in etrafına bedavaya/ucuza 50 tane kaliteli adam getirebilecekken getirmeyen yönetimin, Sneijder'den gelecek parayla 4-4-2'ye uygun bi takım kuracağını nasıl hayal edebiliyorsun ben onu merak ediyorum. Bi dediğin ötekini tutmuyor. Etrafını doldurabilme ihtimalimiz yok, ama satıp 4-4-2'lik bi kadro oluşturma ihtimalimiz var. Ok.
Evet var. 4-3-3 saçmalığından kurtulmuş ve insan gibi futbol seyretmiş oluruz.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet var. 4-3-3 saçmalığından kurtulmuş ve insan gibi futbol seyretmiş oluruz.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taktiği maktiği geç, istersen 2-3-3-2 formasyonuyla görmek iste bizi, önemli olan orası değil. Önemli olan böyle aciz bi yönetimin herhangi bi formasyona uygun topçu alabileceğine inanıyor olman.

Celtic reject Galatasaray's opening £1.1m offer for Stefan Johansen express.co.uk/sport/football…

Celtic Stefan Johansen için yaptığımız £1,1m'luk teklifi reddetmiş.

Hakan baltayla yonetimin arasi kotuymus . Fenerbahce ile gorusmus diyolar. Inanmadim gerci ama kuzey ordulari komutani hakan balta fenere giderse yonetim kanli bir gece gecirir

1905

Rodayega 2 ve üstü civarlarına gelecekse Derdiyoku 3 e almamak aptallık. Derdiyoku 3.5 e bırakırız demiş Kasımpaşa. Ama takasla gelecekse başımızın üstüne
1 artı yasin versek uçarlar üstüne
Ya da 2 artı olcan

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sneijderi satip yerine yok belhanda yok bilmem kim aldiktan sonra satmanin manasi ne ? satip satip paralari kasaya koymadiktan sonra istersen messiyi getir .. onemli olan kimseyi almayip tasarruf etmek

koyarsin kaleciyi

sagda sabri ile onunde linnes oynar , stopere koyariz serdar ile korayi , sola balta onunde yasin

onlerinde selcuk oynar , az ilerisinde emrahi koyariz

ileride de podolski ile sinan ..

tamam iste .. nedir yani cikar oynarlar , telles bruma vb lerinden gelen para da kasada arti gorunur ,bir daha ceza almayiz

bir de klube huzur rahatlik gelir , geri kalan saglar adam gibi sinerji olusturup avrupa hakki da elde ederler
Sonra 6. Bile olamayız tabi ceza almamak için küçülmeye gitmek en mantıklısı!.

4 sene sampiyon oluyorsan bu kulvarda ayni amac ugruna mucadele veren baskalarinin da oldugunu , onlarin da arasira senden daha basarili olabilecegini kabulleneceksin .. spor bu

barcelona ,madrid her sene agit yaksinlar o zaman cunku ikisi birden sampiyon olmuyor , ya da chelsea, arsenal ,united ..

hele birinde atletico ,otekinde leicster sampiyon olunca klupleri kapatmalari lazim filan ... bu mantikla spor izlenmez , kafanizi bir yenilemeye sokmaniz gerekiyor spor denen seyin ,yarisma denen seyin anlami ile alakali ..

senin butcen kotudur bir sure kenara cekilirsin , 14 sene sampiyon olmamis bu takim ,bugun ise en cok olan .. demek ki boyle aralar verilince klup filan batmiyor
Senin yazdığın kadro 5 yıl kenara çekiliyor
Biz Galatasarayız bizi farklı kılan da bu asla ama asla 2.lik başarı değildir feda demeyiz asla rakibimiz real olsa bile ilk maçı 3 farkla bile kaybetsek çıkar 4 farklı kazanmaya çalışırız öyle kenara çekilmek yarışma fln bizim mantığımıza sığmaz biz Galatasarayız Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi kulübü ve Avrupa futbolunda baş aktörüz asla ama asla emrahlarla sabrilerle kenara filan çekilemeyiz..!

Geçen sene hamza yabancı topçuları ayın kaçında topladı hatırlayın bakalım.Temmuz'un sonuna kadar izin vermiş kafasından,kimse hamzaya bisey dedi mi ? Hayır ! Riekerink 15'ine kadar izin vermiş Sneijder'e verebilir sonuçta hamza hoca da Riekerink değil mi ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dur sira fenere de gelecek , uefa bizi de feneri de duzeltecek adim adim , ya seve seve ya seve seve ... bu satisi para eden adamlardan kar etmek son sans .. sonrasi sonra dusunulur

bu cikmaz sokaklardan biri ama mecburuz .. baska para eden adam yok elimizde.
Para futbolcu satışıyla değil başarıyla kombineyle kazanılır senin kafandaki insanlar yüzünden batıcak bu kulüp ah Aysal kıymetini bilemedi kimse..

Cozumse uretelim cozumu ismin gozumde hic onemi yok. Dunya uzerinde sonsuza kadar sneijdrr oynamayacak ama karar aliyorsan edebinle alacaksin. Diyeceksin ki su aldik araya cikacagiz herkes insin. 18-25 yas arasi yapilanma olacak amasacma sapan hareketler olunca is inada giriyor. Prestijin sarsiliyor dunya uzerinde nerede gorulmus sari karttan 2.5 m€ ceza kesildigi adamin gotunden fifa kan alir fifanin almasina gerek yok onumuzdeki sezon kimse kimseye dokunmaz faul yapmaz hali saha rolunde yasarlar. NE YAPABİLİRSİN yine ceza vermeye mi kalkacaksin. Minimum sozlesmsi olanin 2 sene var zaten istersen pafa gonder seve seve o maasi odeyeceksin.

Problem x oyuncu degil problem teikci baskan denilen adam. Adam gibi trol gibi malliklara girmeden surda edep ile tartisilmali.
Sarı kart görmeli bir futbolcu bu taktiksel bir karttır öyle olsa direk her faul kırmızı olurdu
Gerçekten böyle bir cezanın olması aptalca

Sneijder zaten yillik 3.2 milyon garanti ucret aliyor.2.3 milyonluk ceza ile birlikte sabri,umut,olcan gibi adamlarla aynı parayı kazanmış olcak.Küfürden beter bi durum bu Sneijder için.Sneijder gidersede haklı adam.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin yazdığın kadro 5 yıl kenara çekiliyor
Biz Galatasarayız bizi farklı kılan da bu asla ama asla 2.lik başarı değildir feda demeyiz asla rakibimiz real olsa bile ilk maçı 3 farkla bile kaybetsek çıkar 4 farklı kazanmaya çalışırız öyle kenara çekilmek yarışma fln bizim mantığımıza sığmaz biz Galatasarayız Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi kulübü ve Avrupa futbolunda baş aktörüz asla ama asla emrahlarla sabrilerle kenara filan çekilemeyiz..!

Bu sahinlikler uefa da sokmuyor ,bankalarda sokmuyor malesef .

Fenerbahçeli arkadaşım bu sene Kadıköye gitti derbiye çok koyu fenerlidir kendisi işte anlatıyor atmosfer falan filan derken kendince dedi ki 'oğlum 90 dakika tezahürat ediyoruz ama sneijdere top gelince bütün stad susuyor herkes korkuyor' demişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt