Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu konusma zaten 2015-2016 sezonunun basinda olsaydik yasanmazdi , veya sneijder 5 degil de makul bir paraya oynasa , imza parasi sacmaliklari olmasa yine bu siddette olmazdi , hatta hic bir turnuvasi yokken yok 25 temmuz yok vaftiz ,yok menejer bilmem ne kastirmalari olmasa yine olmazdi

Geriyor inadina o da .. 1 temmuz dendiyse 1 temmuzda geleceksin , 8 temmuz denip denmedigini bilmiyorum ,denmisse bile 1 temmuz diye revize edilirse yine geleceksin

insan musleradan utanir , adam 4 ucak degistirip kupa finaline yetisti , klup olmus yangin yeri beyfendi daha kalkip TR ye gelmiyor

Meloda Muslerada ayni fikirdeyim ,soz soylemem onlara ,satilirlarsa da mecburiyetten helal olsun der uzulur gonderirim .. ama sneijder bu klubu su an resmen elinde oynatma gayesinde hareketler yapiyor , neden bu kadar sivrildi , baskalari yapiyor mu onun bu davranislarini

artik gorun biraz gercekleri
Sen melo her yaz geç gelmesine rağmen savunup burda sneijderi göndermeye çalışıyosundur büyük ihtimal gerçekten kuş olduğun o kadar belli ki

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

9ab64e5f6a14736a36678a82b8a156b4.png

:D

Bu adam maşa , bunun üzerinden işleri yürütüyorlar gözüken nasıl olsa dursun , tabi kendisinin lesh bir başkan olduğu gerçeğini değiştirmez
Taa pisuvar videosunda belliydi kılıksızlığı , cibiliyetsizliği
Hükümetin ve divanın bu adamı kullanıp gs ı batırmaya niyeti var herkes de memnun

Meloyu savunurum cunku negatif yonunu kapatacak artisi var sahada. Aldigi para daha az , bir cok faktor var

Sneijder gecen sezon tum maclarda yatti ,2 tane sutu var , bir de 5 milyon alacak ,bir de yok kampa gec gelecek , menejeri cart curt konusacak ... Bunlarin hic biri podolskide muslerada meloda veya eskiden baska oyuncuda var miydi

Son hatirladigim lincoln boyleydi .. Sorun adamlarla isimiz yok .. Alsin bakalim ayni 5 milyonu o uber yildiz sneijder avrupadan , hani nerede talipler siraya girmedi , kimse odemedi 7,5 u klube

buyutmeyin gozunuzde bu kadar , bitik bir halde sneijder e belki pazarlikla 3,5-4 bonservis verirler, cunku senelik ucretini indirmeyecektir gidecegi yerde

Yönetim, cezalarla ücretlerde indirim yapmayı amaçlıyor. Cezalardan haberi olmayan Alp Yalman ise bayram sonrası görevini bırakacak. (Sabah)

Bu sahinlikler uefa da sokmuyor ,bankalarda sokmuyor malesef .
İyi o zaman bütün şubeleri kapatıp borsa oynayalım bizde ne gerek var ki işimiz gücümüz para

Hiç kafanı yorma haram para yenmese azcık da mantıklı işler yapılsa her sene 2 tane sneijder kalibresinde adam alır üstüne kar açıklarız bu işler öyle gazeteden okuduğun gibi değil ki zaten kuş olduğunu düşünüyorum

İyi o zaman bütün şubeleri kapatıp borsa oynayalım bizde ne gerek var ki işimiz gücümüz para

Hiç kafanı yorma haram para yenmese azcık da mantıklı işler yapılsa her sene 2 tane sneijder kalibresinde adam alır üstüne kar açıklarız bu işler öyle gazeteden okuduğun gibi değil ki zaten kuş olduğunu düşünüyorum

Hic bir klup kar aciklayamiyor , bu giderlerle kar mi aciklayacaksin ? Mumkun mu bu ? Yani miktarlari goz onunde bulundurmadan , ortaya tablo seklinde gider gelir dengesini koymadan nasil bu yorumlari yapabiliyorsunuz anlamiyorum

buyuk baskan aysalin 4 senelik buyume hamlesinde kar mi acikladik

Burada isteyenler de vardi herhalde, Basel El Younoussi yi almis Molde den

CmqqkXQWIAA6a1Y.png

Yönetim, EURO 2016'da dikkat çeken Galli golcü Robson-Kanu ile ilgileniyor. Oyuncunun bonservisi elinde. (Milliyet)

Snijder büyük ihtimal gider, Musleranında bu durumdan pek hoşnut oldugunu sanmıyorum, takımda iki üç eskilerden kalma yıldızlarımız vardı, artık Musleranın yerine Norveçten bir kaleci, Snijderin yerin ede İskoşyadan bir 10 alınır, amaç sanırım bu sene ligde kalmak..

İşin ilgiç yanı millete bu tür transferlere sevinir oldu..

Allahtan hagi gibi bir efsane şu dönemde oynamamış.Ne taraftar ne de dursun adamı takımda tutmaz rezil eder yollardı.

Taraftar mal. Hala Sn. Albers ve Sn. Sneijder eleştiriliyor. Az bile konuşuyor Albers. Atıyorum Ramos'a Ronaldo'ya gördüğü sarı kartlar nedeniyle maaşlarının yarısı kadar 7-8 milyon euro ceza kesilse madrid çatırdar. Rezalet. Skandal. Haksızlığın şerefsizligin nirvanası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt