Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ronaldo tum sezonda 2-3 gol atip sutlari 2 kale boyu disari attiginda zaten o takimda ertesi sezonu olmaz , ronaldonun menejeri real madride boyle laf sokamaz , hele hele ronaldo madridin kampi 10 unda ama ben 20 sinde gelirim diyemez

Ne alakası var? Sadece örnek veriyorum. Herhangi bir futbolcu farketmez kim olduğu, bunun adı her yerde haksızlık. Eğer futbolcu kötü oynuyorsa disiplinsizse satarsın, kiralarsın, sözleşmesi bitince serbest bırakırsın vs. Saçma sapan gerekçelerle haksız cezaları mı savunuyorsun?

SON DAKİKA | L’Equipe Gazetesi'ndeki haberde, Akpa-Akpro için 1.5 M€'luk teklif yaptığımız iddaa ediliyor. (@Ajanssporcom)

Ne alakası var? Sadece örnek veriyorum. Herhangi bir futbolcu farketmez kim olduğu, bunun adı her yerde haksızlık. Eğer futbolcu kötü oynuyorsa disiplinsizse satarsın, kiralarsın, sözleşmesi bitince serbest bırakırsın vs. Saçma sapan gerekçelerle haksız cezaları mı savunuyorsun?

Hayir elbette, bu cezalar yok hukmunde zaten , bu yonetimin sneijderden selcuktan sabriden daha buyuk problem oldugunu gormemek icin kor olmak gerekir

ulan 100 tane oyuncuya mı teklif götürdük her gün yeni bir isim

Hayir elbette, bu cezalar yok hukmunde zaten , bu yonetimin sneijderden selcuktan sabriden daha buyuk problem oldugunu gormemek icin kor olmak gerekir

Anlaştık o vakit Sn. Bilgin. faşist yönetime karşı futbolcular ve taraftarlar olarak omuz omuza mucadele edip direnmek zorundayız.

Anlaştık o vakit Sn. Bilgin. faşist yönetime karşı futbolcular ve taraftarlar olarak omuz omuza mucadele edip direnmek zorundayız.

Benim hic bir mesajimda yonetim koruyuculugu , evlat sevicilik ,yerli hayranligi veya yabanci dusmanligina iliskin bir sey yazmadim yazmam

Derdim bunlari firsat bilip tonla para ve taraftar destegine ragmen sneijder lincoln gibi bazi simarik oyuncularin afra tafralari .. Nasil yonetimlerin seyirciye bu muameleyi reva gorme hakki yoksa , oyuncularin da asgari is ahlakina sahip olup camialara hakaret eder gibi davranislar sergilememeleri gerekir

Bugun bayram ,tonla arkadasim sirketlerinin muhasebe donemlerine uygunluk sebebiyle akranlari tatilde keyif catarken ise gidiyorlar, bu zat ,ne sorun yasaniyor olursa olsun kalkip buraya gelip yoneticileri ile konusup cozum bulacagi yerde yok ben 25 inde gelirim , yok 8 inde gelirim , halen yok ortada ..

Ben bunlari hos goremiyorum . Sneijder veya x bir oyuncu yoneticisine degil klubune karsi sorumludur oncelikle , sezon acilacak adam ortada yok . Demek CAS cezayi kaldirsa adam ucakla direkman maca inecekti on elemede. Ben bunlari savunanlara pes diyorum , yoksa yonetimin neyini destekleyecegiz ,beynimiz sulanmadi o kadar

son iddialar:belhanda-hoilett-akpa akpro

Badou iddiası gerçekten doğru ise ilaç olur

Dursun beyin dediği gibi Sneijder maç kazandırır Badou şampiyonluk

Vay arkadaş dün gece neler yazmışım alkol şişede durduğu gibi durmuyo demek ki

Zamanında istediğimiz Cunyir Hoilett bugun free kalıyomuş......

iyi bi topçuya benziyo trabzon da ilgilenmiş ama biz 1,5 milyon avro vermişik bile

Defansif orta saha bu eleman.

Gecen sezon 12 sari kart gormus, yani Sneijder de oldugu gibi 2.3 milyon euro ceza odemeli ayni istatistikleri yakalarsa. Bize borclanmak istemezdir bana gore :D

Hic bir klup kar aciklayamiyor , bu giderlerle kar mi aciklayacaksin ? Mumkun mu bu ? Yani miktarlari goz onunde bulundurmadan , ortaya tablo seklinde gider gelir dengesini koymadan nasil bu yorumlari yapabiliyorsunuz anlamiyorum

buyuk baskan aysalin 4 senelik buyume hamlesinde kar mi acikladik
Sneijder in parası dimi zarar ettiren??
Bütün bu haram yene paralar kaç sneijder eder sen ayakta uyu anca

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi canım yuvana , hadi. Seni kuş genel bilgilerle burda algı yaratıcak.

Melodan örnek ver kıvır onu ver kıvır ne güzel.

Sneijder dediğin gibi bi adam olsa alacaklarını alamayıp serbest kalma şansı kaldığında , 4 teknik direktör 3 yönetim değiştiğinde elli kere sorun çıkarır giderdi , kupa finalinden sonra izni yetkililer vermiş zaten , senin gibi insanlara pabuç bıraktırmam burda
Şu herifi banlamak lazım bağırıyor ben kuşum diye

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt