Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder in parası dimi zarar ettiren??
Bütün bu haram yene paralar kaç sneijder eder sen ayakta uyu anca

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin bilgi birikimin simdilik bu islere yorum yapacak seviyenin cok altinda . Biraz ogrenip gelirsen karsilikli belki senle de konusabilirim . Ama belki dedim bak ,garanti veremiyorum

Şu sneijder kalır da burda trollùk yaptığını sanan bazı mahlukatlar istediklerini alamayıp defolup giderler

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Hic bir klup kar aciklayamiyor , bu giderlerle kar mi aciklayacaksin ? Mumkun mu bu ? Yani miktarlari goz onunde bulundurmadan , ortaya tablo seklinde gider gelir dengesini koymadan nasil bu yorumlari yapabiliyorsunuz anlamiyorum

buyuk baskan aysalin 4 senelik buyume hamlesinde kar mi acikladik
Büyüme hamlesi tablo şeklinde vs vs..sıkıldım konuşmalarından halkın arasına in biraz ekonomi bülteni sunucusu gibisin

Sinan bey demek iyi bir yerlere dokunduruyor ki bu kadar tepki alıyor

Sneijder'i kulüpten üstün görenler tepkilere göğüs geremiyor,direkt hakaret boyutuna giriyorlar

Herkes kendine yakışanı yapar iyi forumlar dilerim

Sneijdere salladığı kadar Selçuka yazamıyor. Selçuka Chedjouya Çinden 7.5 gelse Sneijdere yakın maliyetiyle gitmez mi o da? Onları yollamak niye aklının ucundan geçmiyor

Ne bu Sneijder muhasebesi , bırakıcaksın bu ayakları. Sneijder sana Selçuktan daha mı az kazandırır. Geç bunları niyetinin ne olduğu açık.

Bilgin görünen lacivertli dansözlere kulak asmayın

selcuk un parasini ,sabri ile hamitin suluk gibi yapismasini ,yonetimin hamlelerini , olcanin gobegini savunan GS li degildir . bunu yapan gormedim forumda esasen

sneijder tapinakciligim yok cok sukur .

sneijere bile 7,5 luk maddeyi odeyen cikmamisken 3,5 alan selcuk a mi talip cikacak , o isleri buyuk baskan aysala soracaksiniz zira 2019 a dek o ucreti 5 senelik sozlesme ile veren o

Sinan bey demek iyi bir yerlere dokunduruyor ki bu kadar tepki alıyor

Sneijder'i kulüpten üstün görenler tepkilere göğüs geremiyor,direkt hakaret boyutuna giriyorlar

Herkes kendine yakışanı yapar iyi forumlar dilerim

Selçuk formayı çıkarıp attığında oyundan çıkmaya çabaladığında Mancini varken nerdeydiniz? Konuşsanıza?

Evet herkes kendine yakışanı yapar sizin gibi kışkırtıcı cahillere yakışan da ortalığı germeye çalışıp hiç bi şey yapmamış gibi sıvamak.

Ben size dilemiyorum

Bende yonetim neustaderi begenmegip veto etti sandim , hic istemisizki (her ne kadar istemesemde) zaten bosta olan bir futbolcu alamayiz

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Selçuk kulübümüze Sneijderden daha çok emek vermiştir

Satılması söz konusu dahi olamaz

Sneijde Interde kadro dışındayken Selçuk Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyordu

Burak 30 yaşlarında müzmin sakatken kötü dönemdeyken 8 e gidiyorsa Sneijdere 10 verende Selçuka 7.5 veren Çinlide çıkar rahat olun.

Bu herşeyi bilirim tarzlı algı operasyonlarınız sökmez geçin

Selçuk formayı çıkarıp attığında oyundan çıkmaya çabaladığında Mancini varken nerdeydiniz? Konuşsanıza?

Evet herkes kendine yakışanı yapar sizin gibi kışkırtıcı cahillere yakışan da ortalığı germeye çalışıp hiç bi şey yapmamış gibi sıvamak.

Ben size dilemiyorum

Formayı atmadı çıkarttı Tugay'a teslim etti

İtalyana yapılmış bir tepkiydi ve çokta haklıydı

O maçı yakınen takip etseydin bilirdin bu mevzuyu kulaktan dolma bilgilerle gelme bana

Selçuk kulübümüze Sneijderden daha çok emek vermiştir

Satılması söz konusu dahi olamaz

Sneijde Interde kadro dışındayken Selçuk Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyordu

Cin den 5 milyon euro luk teklif gelsin bak nasil satiliyor (ama oyle bir teklif gelmez)

Tamam da tablo,grafik,ıs-lm,keynes falan girme halk dilinde konuş

Soyledigim su ozetle , biz ve diger spor klupleri tum gelirlerinden cok daha fazla gidere sahip , bunun baslica sebebi (90%) bonservis ve senelik ucretler. Bunun icinde uzun ve yabanci doviz cinsinden kontratlar birinci etken , bonservis odeyip bonservis kazanamamak ise ikinci sebep

Bu yuzden odenen paralari dusurmek ve imkan olan tum oyunculari satmak zaten elzem durumda , avrupaya donme sansi elde etmek icin birinci gerek sart

Ustune bir de bunlardan biri surekli ciban basilik yapinca ,performansi 1 sezon boyunca vasati bile bulamayinca bu firsat degerlendirilmeli . bundan sonra ondan bize , bizden ona fayda yok

sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış akpronun,iyi o zaman alırık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt