Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Formayı atmadı çıkarttı Tugay'a teslim etti

İtalyana yapılmış bir tepkiydi ve çokta haklıydı

O maçı yakınen takip etseydin bilirdin bu mevzuyu kulaktan dolma bilgilerle gelme bana

O maçı senden daha yakınen takip ettiğime emin olabilirsin.

Kendi ağzınla söylediğin gibi hoca seçip hoca yiyen lobici bir adam. Hamza ve Terime gram tepki göstermeyen adamı Mancini oyunda tutmak isterken yok sakatım yok bu ayağına 2 dakika oyundan çıkmaya çalıştı. Kaptandı üstelik.

Sen kaptan olarak seni temsil eden bir oyuncunun şu hareketine haklı diyorsan golf taraftarlığında başarılar sana

Selçuk kulübümüze Sneijderden daha çok emek vermiştir

Satılması söz konusu dahi olamaz

Sneijde Interde kadro dışındayken Selçuk Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyordu

2 sene emek verdi ama son 2 sezondur o da yok

Velev ki olsaydi bile 3,5 euro odeyecek butcemiz yok hic bir oyuncuya

Zaten selcuk 1,5 , umut 750 bin , sneijder 2,250 gibi rakamlar alsaydi bunlar sohbet konusu bile olmazdi .. dunyalari alip 6 inci olmak diye bir sey yok , tamam spor bu , ama bu basarisizlik varsa burada oyuncularin da sorumlulugu var

madem ucretleri dusuremiyorsun satis yapmak zorundasin , satis yapacaksan da para eden satilabilir .. selcuk u kim alir ?

herkes gecmiste emek verdi ,sabri de aydin da balta da drogba da ... ama bitti ,ben bugune bakiyorum

bir sezonda fazla bir kadro degisikligi yokken sampiyon takim ilk 5 e giremiyorsa , burada ben oyunculara kabahatsiz diyemem , buna elbette sneijder de dahil

Kendi ağzınla söylediğin gibi hoca seçip hoca yiyen lobici bir adam. Hamza ve Terime gram tepki göstermeyen adamı Mancini oyunda tutmak isterken yok sakatım yok bu ayağına 2 dakika oyundan çıkmaya çalıştı. Kaptandı üstelik.

Sen kaptan olarak seni temsil eden bir oyuncunun şu hareketine haklı diyorsan golf taraftarlığında başarılar sana

Sneijderde anlasamiyor olabiliriz fakat bu mesajina kesinlikle istirak ediyorum acikcasi

Galatasaray, bonservisi elinde bulunan 27 yaşındaki kanat Anis Ben Hatira ile prensipte anlaştı. (Mosaique FM)

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

:DD

Neden Mancini geçen sene hazırlık maçından önce ilk olarak Selçuk-Burak ikilisiyle buluştu ? Hocanın nasıl başını yemişlerse artık haha :D

Haklı diyorum çünkü adam sakat sakat devam etmek istemedi,çünkü sakat bir oyuncuya ana-babaya hakaret boyutuna varacak sözler sarf edildi

Hasan Şaş gibi bir efsaneyide bu sözde Galatasaraylılar yediler

Selçuk gibi bir efsane adayının başını kimse yiyemez ancak o yedirir

Sneijderde anlasamiyor olabiliriz fakat bu mesajina kesinlikle istirak ediyorum acikcasi

foruma katıldığın ilk saatlerde mesajlarını zevkle okuyodum ama Sneijder için yaptığın muhasebe gerçekten bi Galatasaraylının yapacağı bir muhasebe değil üzgünüm

Ronaldo tum sezonda 2-3 gol atip sutlari 2 kale boyu disari attiginda zaten o takimda ertesi sezonu olmaz , ronaldonun menejeri real madride boyle laf sokamaz , hele hele ronaldo madridin kampi 10 unda ama ben 20 sinde gelirim diyemez
Birader ronaldonun etrafında kim var , umut sabri Olcan mi?

Sen burda iki üç kişiyi trolledin diye bizi mal mı sanıyorsun , insanları aptal yerine koyduğunu sanıyorsan zeka seviyede ciddi bir sorun var demektir.

Açık ve net konuşayım.Basit bir çomar üslubuna sahip olmadığına göre , bu sneijder çıkışların idrak eksikliğinden ziyade art niyetli olsa gerek.

sneijder konusundaki tavrının dürüst olmadığını dusunuyorum.

1.Ya sosyal medyada insanları trolleri klavye başında ellerini avusturan kişilik bozukluğu olan birisin.

2.Aynen meloya yapıldığı ve Muslera ya yapılmak istendiği gibi Sneijder'in bu kulüpten koparilmasi için her türlü hamleyi görev edinmiş insanlardan birisin ( bir insan sportif rekabette rakibini zayıflatmak için neden böyle uğraşlar girer asla anlayamadım )

3.Genel kamuoyundan farklı bir görüşle ortaya çıkıp bu görüşünde inat ederek marjinal imajı çizmeye çalışıyorsun. Aynen Selçuk'u Burak'ı savunanlar gibi.

Görünen köy klavuz istemez, bu takımın en kaliteli adamları belli.Bu oyuncular etrafına kaliteli oyuncular alırsan onlardan faydalınirsin, almaz üstüne üstlük bir de takımın vasat performansı için günah keçisi ilan eder sürekli basina yem olarak sürersen takımını daha da dibe çekersin.

Merak etmeyin biz bu oyunları daha once de çok izledik, hagiyi ikinci senesinde dahi göndermeye çalışanları ,her hafta transfer haberleri cikartanlari dün gibi hatırlıyoruz.

Bu kulübün üzerine ne kadar çok oyun oynansa da altından bir şekilde kalkmayı bildik , bu kötü günler de geçecek elbet.

Galatasaray taraftarının çok uyanık olması ve hem basında hem de sosyal medyada camiayı zehirlemeye çalışanlara göz actirmamasi gerekir.

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Son düzenleme:
:DD

Neden Mancini geçen sene hazırlık maçından önce ilk olarak Selçuk-Burak ikilisiyle buluştu ? Hocanın nasıl başını yemişlerse artık haha :D

Haklı diyorum çünkü adam sakat sakat devam etmek istemedi,çünkü sakat bir oyuncuya ana-babaya hakaret boyutuna varacak sözler sarf edildi

Hasan Şaş gibi bir efsaneyide bu sözde Galatasaraylılar yediler

Selçuk gibi bir efsane adayının başını kimse yiyemez ancak o yedirir

o maç çıkmak istemesi fiziki sakatlık değil karakter zayıflığından dolayı sakatlık

Burada bir lobicilik,çetecilik faaliyetlerinden söz edeceksek haberleri takip etmeniz yeterlidir

Sırf Sneijder için hoca getirildi

Var mı ötesi ?

Selçuk futbolu bizde bırakacak

Kaptanın geçenlerde öyle bir açıklaması olmuştu

Zaten ayrilmadigi surece oyle olacak, daha 3 sene sozlesmesi var ozamana kadar 34 olacak. Yani gidisat o yonde eger Cin den astronomik bir teklif gelmezse.

Yuksel , seyirci tepki gosterebilir ,burada sap ile samani karistirmayalim , seyirci oraya bir oyun izlemeye gidiyor , ve para oduyor , bir mal satin aliyor yani aslinda .Bugun artik avrupali seyirciler bir kat daha bilinclendi , ozellikle ingilterede hatta euro 2016 da , iki takimin da beraberlige bagladigi maclarda henuz belki takimi ya da ulkesi maci kazanacak ama iki tarafin da seyircisi islikliyor

neden ? cunku ortaya bir sey konmasini istiyorlar .. bu yuzden oraya para odeyip gelen seyircinin tavri ile , bu isten dunyalari kazanan kisilerin tavri farkli olmak zorunda , emenike , selcuk ,bunlarin yaptiklari hareketler seyirci degil camiaya saygisizliktir , sneijderin hala tatilde yatiyor olmasi keza , lincoln un sakatligi yokken bulente killanip dizim agriyor diye ense yapmasi da aynen , hamitin 4 sene sakatim diye yatip yattigi yerden en ufak fedakarlik etmemesi de ..

yonetim eyvallah hatali ama hukuken eli kolu bagliyken oyuncularin bunlari firsata cevirmeleri de ovulecek sey degil , selcuk un o gun yaptigi hic guzel bir goruntu degildi

Yuksel , seyirci tepki gosterebilir ,burada sap ile samani karistirmayalim , seyirci oraya bir oyun izlemeye gidiyor , ve para oduyor , bir mal satin aliyor yani aslinda .Bugun artik avrupali seyirciler bir kat daha bilinclendi , ozellikle ingilterede hatta euro 2016 da , iki takimin da beraberlige bagladigi maclarda henuz belki takimi ya da ulkesi maci kazanacak ama iki tarafin da seyircisi islikliyor

neden ? cunku ortaya bir sey konmasini istiyorlar .. bu yuzden oraya para odeyip gelen seyircinin tavri ile , bu isten dunyalari kazanan kisilerin tavri farkli olmak zorunda , emenike , selcuk ,bunlarin yaptiklari hareketler seyirci degil camiaya saygisizliktir , sneijderin hala tatilde yatiyor olmasi keza , lincoln un sakatligi yokken bulente killanip dizim agriyor diye ense yapmasi da aynen , hamitin 4 sene sakatim diye yatip yattigi yerden en ufak fedakarlik etmemesi de ..

yonetim eyvallah hatali ama hukuken eli kolu bagliyken oyuncularin bunlari firsata cevirmeleri de ovulecek sey degil , selcuk un o gun yaptigi hic guzel bir goruntu degildi

Hoş bir görüntü olduğunu iddia etmiyorum

Bu olayı büyüten Mancini efendidir.Selçuku taraftarın önüne atmak istedi resmen

Bende yonetim neustaderi begenmegip veto etti sandim , hic istemisizki (her ne kadar istemesemde) zaten bosta olan bir futbolcu alamayiz

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Aziz Yıldırım imza aşamasına gelip vazgeçtiler dedirtirmi aldığı adam için sence

İsimler üzerinde spekülasyon yapmayı bir tarafa bırakıp kulüp menfaatlerini on plana çıkarmalıyız. Bizim ölçümuz fiyat/performans olmalı. Bu kritere göre bence en faydalı olanlar Carole ve Sinan. Sneijder, Selçuk gibi yaşı 30 üstü olan futbolcular satılmalı veya elden çıkarılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt