Ronaldo tum sezonda 2-3 gol atip sutlari 2 kale boyu disari attiginda zaten o takimda ertesi sezonu olmaz , ronaldonun menejeri real madride boyle laf sokamaz , hele hele ronaldo madridin kampi 10 unda ama ben 20 sinde gelirim diyemez
Birader ronaldonun etrafında kim var , umut sabri Olcan mi?
Sen burda iki üç kişiyi trolledin diye bizi mal mı sanıyorsun , insanları aptal yerine koyduğunu sanıyorsan zeka seviyede ciddi bir sorun var demektir.
Açık ve net konuşayım.Basit bir çomar üslubuna sahip olmadığına göre , bu sneijder çıkışların idrak eksikliğinden ziyade art niyetli olsa gerek.
sneijder konusundaki tavrının dürüst olmadığını dusunuyorum.
1.Ya sosyal medyada insanları trolleri klavye başında ellerini avusturan kişilik bozukluğu olan birisin.
2.Aynen meloya yapıldığı ve Muslera ya yapılmak istendiği gibi Sneijder'in bu kulüpten koparilmasi için her türlü hamleyi görev edinmiş insanlardan birisin ( bir insan sportif rekabette rakibini zayıflatmak için neden böyle uğraşlar girer asla anlayamadım )
3.Genel kamuoyundan farklı bir görüşle ortaya çıkıp bu görüşünde inat ederek marjinal imajı çizmeye çalışıyorsun. Aynen Selçuk'u Burak'ı savunanlar gibi.
Görünen köy klavuz istemez, bu takımın en kaliteli adamları belli.Bu oyuncular etrafına kaliteli oyuncular alırsan onlardan faydalınirsin, almaz üstüne üstlük bir de takımın vasat performansı için günah keçisi ilan eder sürekli basina yem olarak sürersen takımını daha da dibe çekersin.
Merak etmeyin biz bu oyunları daha once de çok izledik, hagiyi ikinci senesinde dahi göndermeye çalışanları ,her hafta transfer haberleri cikartanlari dün gibi hatırlıyoruz.
Bu kulübün üzerine ne kadar çok oyun oynansa da altından bir şekilde kalkmayı bildik , bu kötü günler de geçecek elbet.
Galatasaray taraftarının çok uyanık olması ve hem basında hem de sosyal medyada camiayı zehirlemeye çalışanlara göz actirmamasi gerekir.
__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.