Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akpo akpro

top kazanma istatistiği olarak 5 büyük ligin oyuncularının en tepesinde.

an itibariyle 27 maçta 4,8 top kazanma ortalaması var.
ne pahasına olursa olsun böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var.

edit: toulouse takımının kaptanlığını da yapıyor.

mart 2016 GS sözlük

CmrD4d_WAAAAvPT.jpg

CmrD4eGWEAENaR3.jpg

CmrD4h_WAAEVmr8.jpg

Oh yarasın tatil Sneijder

Stefan Johansen transferini bi Celtic taraftarından doğrulattım. aksilik olmazsa kendisi seneye bizde haftalık 20.000 pound karsılıgında forma giyecek

Selçuk 43 maç 14 gol 5 asist, ligde 28 maç 11 gol 4 asist
Sneijder 40 maç 5 gol 10 asist, ligde 25 maç 5 gol 7 asist

Hadi aradaki farkı da Selçuk'un penaltı atmasına bağlayalım da pek bi farkları yok skor üretimi açısından.
Screenshot by Lightshot

Kusura bakmayın bence ikisi de yetersiz, ikisinin de gitmesi lazım. Senede 5M euro verdiğin adamdan bu kadar katkı çok az. Sneijder eskisi kadar etkili değil ve takımın taktik anlamında elini kolunu bağlayan bir oyuncu. Artık vedalaşma zamanı.
Valla sende kusura bakma ama gerçekten futbol bilgin çok zayıfmış eğer biraz futboldan anlasaydın Sneijder in forvette kimlerle oynadığını göz ardı etmezdin Vırak denen kazma+ umut denen vitaminsizle oynarsa bırak Sneijder'i Ronaldo olsa senede 10 asisti geçemez tüm maçlarda birazcık bunları da düşünün öyle adamı yadırgayın o saydığım geri zekalı forvetleree ilaven kanatlarda oynayan yasin+olcan+sabri 3 lüsünü de es geçmeyelim bu oyuncular yerine adam akıllı sneijder'in dilinden anlayan oyuncularla oynasaydı şu an sneijder 30 üzeri asist yapmıştı umut+burak'ın kaçırdıkları öyle böyle değil nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum ki..

Benim izledigim selçuk her maçta kaçıyor zaten.Geri ve yan pas atıp ikili mucadelere girmekten korkmak kaçmak değil mi ? Selçuk her mac aynı Selçuk değil mi? Asıl kaçmak budur bence.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

foruma katıldığın ilk saatlerde mesajlarını zevkle okuyodum ama Sneijder için yaptığın muhasebe gerçekten bi Galatasaraylının yapacağı bir muhasebe değil üzgünüm

Sneijder ile ilgili bir problem oldugunu sanmakla konuya baslarken hata ediyorsunuz . Ben meramimi su sekilde ifade edeyim tekraren , ve ozetle ..

- Oncelikle klubun maas skalasi cok yuksek ve sneijder burada zirveyi temsil ediyor , bu ve benzeri TUM adamlardan kurtulmamiz onlarin basarili olup olmamalarindan bagimsiz olarak zaten sart cunku UEFA nin bize dayattigi sebeplerden kriterlerden oturu

- Ikincisi takimda ciddi bir yonetim zaafi var ve bunu yeri gelince kuyruguna basilinca kullanan bazi tipler var , sneijder bunlardan biri ama asla teki degil , sabri kadro disi birakildiginda ,gecmiste hamit, garanti parasi olmasa selcuk .. bunlarin hepsini goruyor ve gozetliyorum , sadece iclerinden sneijderin ismi sukseli diye cimbizla cekilip aklanmasina kendimce mantik bulamiyorum

- Ucuncusu , satis sansi olan oyunculari konusuyoruz , burada bruma, telles, sneijder konusuluyorsa bu negatif ayrimciliktan degil para ettiklerinden dolayidir. bizim 1,5 milyar borcla alakasi yok bunlarin , orada devede kulak kalir , ama senelik butce ffp kriterleri acisindan acilen aysal doneminden biriken son donem zararlarini toparlar onemli olcude

- Dorduncusu , benim de muslera gibi ,ayrilan melo gibi , podolski gibi izlemekten sneijder gibi keyif aldigim ama gitmesine uzulecegim adamlar elbette var , fakat bu adamlarin tavir sekli , klube camiaya yaklasimlari sneijder gibi degil ,bunu gozlemleyebiliyorum ,yonetimle karsilikli geriyolar ..

- Son olarak da ,takimin genel performansi cok dusuk ama bazi oyuncularin uzerinde ekstra bir bosvermislik de var , tum sezon surdu bu .. baslica aklima gelenler sneijder ,ozellikle yasin , chedjou .. bu adamlar takimin genel halinden bagimsiz olarak bireysel olarak da islerine egilmediler tum sezon .. hep ornek veriyorum , sneijder sampiyon oldugumuz sezon cogu macta takimin en cok elestirilmesi muhtemel adamiyken sirf kendine has ozellikleriyle maclari degistirdi .. bunu yapmak icin o sezonlarda da takim oyununa ihtiyaci yoktu , bunu kanitladi defalarca ..

Aslinda bunlari kendiniz gorup degerlendirseniz daha iyi olur , oturun maclari ustun koru izleyin , serbest vuruslari kornerleri , top saklamalari ,kendini yerde bulmalari .. bu takim 2-0 dan 4-2 orduyu yenip sampiyon olduysa sneijder fisekledi takimi , juventusa o acidan o golu sneijder atip tur atlatti , fenere bjk ye genclere sutla sneijder atti o golleri , peki bu adam gecen sene neredeydi

mesela su sekilde bir sey animsiyor musunuz , 4-5 mac var mi , sneijder elinden geleni yapti asist gol vs ama takim kaybetti .. yani kisaca sneijderin bir EXTRA si yoktu , ben de bu ekstrasi olmayan adama 5 milyon daha 2 sene boyunca verecegimize , vermeyelim diyorum .. ne var bunda , cok mu garip ,cok mu sira disi bir dusunce

Sneijder ile ilgili bir problem oldugunu sanmakla konuya baslarken hata ediyorsunuz . Ben meramimi su sekilde ifade edeyim tekraren , ve ozetle ..

- Oncelikle klubun maas skalasi cok yuksek ve sneijder burada zirveyi temsil ediyor , bu ve benzeri TUM adamlardan kurtulmamiz onlarin basarili olup olmamalarindan bagimsiz olarak zaten sart cunku UEFA nin bize dayattigi sebeplerden kriterlerden oturu

- Ikincisi takimda ciddi bir yonetim zaafi var ve bunu yeri gelince kuyruguna basilinca kullanan bazi tipler var , sneijder bunlardan biri ama asla teki degil , sabri kadro disi birakildiginda ,gecmiste hamit, garanti parasi olmasa selcuk .. bunlarin hepsini goruyor ve gozetliyorum , sadece iclerinden sneijderin ismi sukseli diye cimbizla cekilip aklanmasina kendimce mantik bulamiyorum

- Ucuncusu , satis sansi olan oyunculari konusuyoruz , burada bruma, telles, sneijder konusuluyorsa bu negatif ayrimciliktan degil para ettiklerinden dolayidir. bizim 1,5 milyar borcla alakasi yok bunlarin , orada devede kulak kalir , ama senelik butce ffp kriterleri acisindan acilen aysal doneminden biriken son donem zararlarini toparlar onemli olcude

- Dorduncusu , benim de muslera gibi ,ayrilan melo gibi , podolski gibi izlemekten sneijder gibi keyif aldigim ama gitmesine uzulecegim adamlar elbette var , fakat bu adamlarin tavir sekli , klube camiaya yaklasimlari sneijder gibi degil ,bunu gozlemleyebiliyorum ,yonetimle karsilikli geriyolar ..

En formda olduğu dönemde birkaç aylık alacağını alamazken kulübü şikayet edip free kalıp kendisini isteyen devlere gitme şansı varken gitmeyip takım için kalan adamı böyle birşekilde harcamak etik mi?

Senin bilgi birikimin simdilik bu islere yorum yapacak seviyenin cok altinda . Biraz ogrenip gelirsen karsilikli belki senle de konusabilirim . Ama belki dedim bak ,garanti veremiyorum
Bak sen şu işe
Kuş bide akıl veriyo bizlere
Bidaha alıntı yapmaya bile uğraşmam o kadar belli ki modlar yüzünden senin gibiler burada türüyor sahtr hesaplarla

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşağı yazacaklarım bir twitter floodu kendi sözcüklerim değil

@siyahalpacino

Aysal döneminde Sneijder kadroya ek olarak alınan yani diğer bir tabir ile pastanın kreması gibi bir şeydi.

O dönem defans defans gibi, orta saha orta saha gibi, forvet ise forvet gibi oynuyor Sneijder ise katkı yapıyordu -ki öyle olması gerekti

O dönem Sneijder'den Burak'a gol pası atmasını veya olmadık bir anda çıkıp gol atmasını beklerdik ve kısmen bunu başarıyordu.

Şimdi Sneijder'den defansa gelip top alıp ileri taşımasını bekliyoruz, çünkü defanstan top alıp ileri götürecek bir Melo yok

Şimdi Sneijder'den maç durmadan gol atmasını bekliyoruz çünkü ilerde gol atacak bir Elmander veya Drogba yok.

Adam zaten 30'a gelmiş ne bekliyorsunuz asker gibi top oynamasını mı ? Sneijder durur vurur. Defansa gel top al ileri taşı gol at. Bekle sen

Bence verilecek en iyi cevabı vermiş Sneijder gitsin diyenlere veya başarısız bulanlara

Yazık ya koca forumda kuşlar gelio fink atıyor bir kişi de çıkıp birader sen napıyorsun demiyor modluk bu kadar basit mi yani adam taraftarı birbirine katto 20 sayfadır bizim modlar uyuyor

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neyin egosu
kimsin ki sen
tanıtta bilelim

Yuksek bir sosyo kulturel seviyeye sahip , bilgi ve zeka acisindan tatmin edici ayrica klubun her dakika icinde oldugum icin konular hakkinda daha dogru malumata sahip elit bir kisilik olarak ozetleyebilirim

haliyle bu tip bir adamin egosu da olur , olmasa daha iyi ama hasa peygamber de degiliz, bu huyum arkadaslar arasinda da pek hos karsilanmaz ama herkesin bir fitrati var

bana satasilmadigi surece de kimse ile ne dalga gecerim ne ego pompalarim . fakat burada gelip de tonla laf edilince ben de ince ince alttan terbiyem nispetinde gerekli seyleri soyluyorum . .

sorularin varsa iletirsin cevap alirsin .. saygiyi bozmadikca herkese kapimiz acik

Egona ekmek banmak istiyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Forumda herkes aynı fikirde olursa tartışmanın ne manası var ?

Sinan bey foruma yenilikçi fikirlerini sunuyor

Yorumlarını severek okuyoruz herkese inat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt