Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sneijdere akılı melomu verıyor acaba taraftarla aranı ıyı tut baskana salla ıstedıgın kadar tatil yap diye

Yuksek bir sosyo kulturel seviyeye sahip , bilgi ve zeka acisindan tatmin edici ayrica klubun her dakika icinde oldugum icin konular hakkinda daha dogru malumata sahip elit bir kisilik olarak ozetleyebilirim

haliyle bu tip bir adamin egosu da olur , olmasa daha iyi ama hasa peygamber de degiliz, bu huyum arkadaslar arasinda da pek hos karsilanmaz ama herkesin bir fitrati var

bana satasilmadigi surece de kimse ile ne dalga gecerim ne ego pompalarim . fakat burada gelip de tonla laf edilince ben de ince ince alttan terbiyem nispetinde gerekli seyleri soyluyorum . .

sorularin varsa iletirsin cevap alirsin .. saygiyi bozmadikca herkese kapimiz acik

bunu kime göre söylüyorsun bir başarın veyahut başka bir şeyin var mı?
kendisine göre herkes kral.

Biraz insanlığa davet ediyorum, egolu olunca bir şey olmuyorsun, etrafından sadece küfürler yiyorsun o kadar. Kendini kandırıyorsun

buradaki yorumlarını böyle artist artist yapmasan konuşmak zevkli olabilir ama yorumların o kadar itici ki.

Forumda herkes aynı fikirde olursa tartışmanın ne manası var ?

Sinan bey foruma yenilikçi fikirlerini sunuyor

Yorumlarını severek okuyoruz herkese inat

Sikinti surada ,benim yazdiklarimda oyle uc seyler yok , gidin GS kongresine bin farkli fikir vardir , her kafadan baska soz baska fikir cikar , bu da o aciz fikirlerden yalnizca biri iste

bu kadar onem atfetmeyin ,okuyun gecin , hatta okumayin gecin , okuyanlar ,guzelce tartisabilenler veya kaale almayanlar , kisaca saygiyi bozmayanlar bana yeter

digerleri benim acimdan alt kadro , umursamiyorum ki .. benzer durumda olanlara da aynisini oneririm . . forumlar fikir yaristirmak icin vardir

CmrD4d_WAAAAvPT.jpg

CmrD4eGWEAENaR3.jpg

CmrD4h_WAAEVmr8.jpg

Oh yarasın tatil Sneijder
Vaftiz Törene ait kareler mi bu ?

bunu kime göre söylüyorsun bir başarın veyahut başka bir şeyin var mı?
kendisine göre herkes kral.

Biraz insanlığa davet ediyorum, egolu olunca bir şey olmuyorsun, etrafından sadece küfürler yiyorsun o kadar. Kendini kandırıyorsun

buradaki yorumlarını böyle artist artist yapmasan konuşmak zevkli olabilir ama yorumların o kadar itici ki.

Bunu aslinda cevaplamistim , ben normal bir fikrimi beyan ettikten sonraki cabalari okumuyor musun forumda ? kufur , isbilmezlik suclamalari , rakip taraftari olma ithamlari

ben de buna guzelce o kisiler hakkindaki zihnimdeki dusunceleri beyan ederek karsilik veriyorum

siz onlari engelleyin , ben de o zaman gelip burada sifir ego ile yazayim yorumlarimi ...

Takım essek gıbı calısıyor beyefendi ibizada !!

Juve, Citynin Bonucci için yaptigi 45m avro teklifi reddetmiş

kaymak; DiMarzio

Bunu aslinda cevaplamistim , ben normal bir fikrimi beyan ettikten sonraki cabalari okumuyor musun forumda ? kufur , isbilmezlik suclamalari , rakip taraftari olma ithamlari

ben de buna guzelce o kisiler hakkindaki zihnimdeki dusunceleri beyan ederek karsilik veriyorum

siz onlari engelleyin , ben de o zaman gelip burada sifir ego ile yazayim yorumlarimi ...

yorumları görmediğim için bir şey diyemeceğim.
fakat sen egolu yorumlar yaptıysan gayet normal ha düzgün bir yorum yaptıysan haklısın ama düzgün yorum yaptıysan onlar niye sana saldırsın?

yorumları görmediğim için bir şey diyemeceğim.
fakat sen egolu yorumlar yaptıysan gayet normal ha düzgün bir yorum yaptıysan haklısın ama düzgün yorum yaptıysan onlar niye sana saldırsın?

ters fikirde olana baskiyla ,hakaretle fikir empoze etme cabasi ? sence ben kaale alir miyim ? almasi gerekenler kisiler arasinda bu hakaretleri duzenlemesi gerekenler sizlersiniz , hakaretleri , kufurleri edenlerin yorumlarini silip 3-5 gun cezayi verirseniz muma donerler , benim gibiler de ust perdeden konusmak zorunda ,antipatik olmak zorunda kalmaz

ters fikirde olana baskiyla ,hakaretle fikir empoze etme cabasi ? sence ben kaale alir miyim ? almasi gerekenler kisiler arasinda bu hakaretleri duzenlemesi gerekenler sizlersiniz , hakaretleri , kufurleri edenlerin yorumlarini silip 3-5 gun cezayi verirseniz muma donerler , benim gibiler de ust perdeden konusmak zorunda ,antipatik olmak zorunda kalmaz

zaten forumun amaçlarından biri de farklı tarz düşüncülerle sohbet oluşması. Eğer öyle bir şey olduysa haklısın. Ama sen egolu yorumları bırakıp normal yorumlar yaparsan ve hala hakaret geliyorsa o zaman istediğin gibi yorum yap. Sen öyle yorum yapınca adam "hee y..." diyor içinden. Ama normal beyanat sunarsan "olabilir, kendince doğrudur" felan der.

Sinan bey biraz halka inmeyi deneyin hep böyle elitist yorumlar bazı arkadaşlar anlamıyor demek ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt