- 3 Temmuz 2012
- 139.560
- 87.983
- 5.338
bu sneijdere akılı melomu verıyor acaba taraftarla aranı ıyı tut baskana salla ıstedıgın kadar tatil yap diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yuksek bir sosyo kulturel seviyeye sahip , bilgi ve zeka acisindan tatmin edici ayrica klubun her dakika icinde oldugum icin konular hakkinda daha dogru malumata sahip elit bir kisilik olarak ozetleyebilirim
haliyle bu tip bir adamin egosu da olur , olmasa daha iyi ama hasa peygamber de degiliz, bu huyum arkadaslar arasinda da pek hos karsilanmaz ama herkesin bir fitrati var
bana satasilmadigi surece de kimse ile ne dalga gecerim ne ego pompalarim . fakat burada gelip de tonla laf edilince ben de ince ince alttan terbiyem nispetinde gerekli seyleri soyluyorum . .
sorularin varsa iletirsin cevap alirsin .. saygiyi bozmadikca herkese kapimiz acik
Stefan Johansen transferini bi Celtic taraftarından doğrulattım. aksilik olmazsa kendisi seneye bizde haftalık 20.000 pound karsılıgında forma giyecek
Forumda herkes aynı fikirde olursa tartışmanın ne manası var ?
Sinan bey foruma yenilikçi fikirlerini sunuyor
Yorumlarını severek okuyoruz herkese inat
Vaftiz Törene ait kareler mi bu ?![]()
![]()
![]()
Oh yarasın tatil Sneijder
Topic aç transfer bölümünde Hüseyin.Stefan Johansen transferini bi Celtic taraftarından doğrulattım. aksilik olmazsa kendisi seneye bizde haftalık 20.000 pound karsılıgında forma giyecek
bunu kime göre söylüyorsun bir başarın veyahut başka bir şeyin var mı?
kendisine göre herkes kral.
Biraz insanlığa davet ediyorum, egolu olunca bir şey olmuyorsun, etrafından sadece küfürler yiyorsun o kadar. Kendini kandırıyorsun
buradaki yorumlarını böyle artist artist yapmasan konuşmak zevkli olabilir ama yorumların o kadar itici ki.
Bunu aslinda cevaplamistim , ben normal bir fikrimi beyan ettikten sonraki cabalari okumuyor musun forumda ? kufur , isbilmezlik suclamalari , rakip taraftari olma ithamlari
ben de buna guzelce o kisiler hakkindaki zihnimdeki dusunceleri beyan ederek karsilik veriyorum
siz onlari engelleyin , ben de o zaman gelip burada sifir ego ile yazayim yorumlarimi ...
Ama o Sneijder.Takım essek gıbı calısıyor beyefendi ibizada !!
Juve, Citynin Bonucci için yaptigi 45m avro teklifi reddetmiş
kaymak; DiMarzio
yorumları görmediğim için bir şey diyemeceğim.
fakat sen egolu yorumlar yaptıysan gayet normal ha düzgün bir yorum yaptıysan haklısın ama düzgün yorum yaptıysan onlar niye sana saldırsın?
juve de bayagı malmis
O paraya dunyanin en iyi stoperlerden birini satmak aptallik olurdu zaten. Juve nin yerinde olsam 60 milyon isterdim.
ters fikirde olana baskiyla ,hakaretle fikir empoze etme cabasi ? sence ben kaale alir miyim ? almasi gerekenler kisiler arasinda bu hakaretleri duzenlemesi gerekenler sizlersiniz , hakaretleri , kufurleri edenlerin yorumlarini silip 3-5 gun cezayi verirseniz muma donerler , benim gibiler de ust perdeden konusmak zorunda ,antipatik olmak zorunda kalmaz
O paralar stoper ıcın cok