Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün kimi aldik

Screen-Shot-2016-02-03-at-19.08.16-1000x600.png

Middlesbrough, Victor Valdes ile anlaşma sağlarken; Robin van Persie ile de ilgilendiği iddia edildi.

QPR gibi olmazlar insh

Sneijder bence gitti bu zamana kadar gelmedigine gore.

Bence bu sene hic transfer yapmayalim. Dursun azicik olan paramizi carcur etmesin. Bu sene Dursun transferleriyle zaten ligi max 5. bitiririz. Boyle gielim sezona dursun gidene kadar kasada para biriksin en azindan

yok daha belli degil ya, dün ve bugün zaten izimliymis takim; gelirse yarin gelir, zaten Riekerink e öyle demisti

Bıkmadan usanmadan hırsızların ve şikecilerin dostu dursun özbek istifa

CmsUAQUWEAA41Lc.jpg

yok daha belli degil ya, dün ve bugün zaten izimliymis takim; gelirse yarin gelir, zaten Riekerink e öyle demisti

gelsede gelmesede ben bu sene transfer istemiyorum. Keske Serdari da almasalardi. Dursundan kurtulana kadar para harcamayalim. Her transferde ayri bir batiyoruz. Gecen sene full yatmis hamite 1 kurus daha para vermek gercekten cok buyuk eziklik inanilmaz birsey yani.

ya benim asil merak ettigim , her secim döneminde ortaya cikan adaylar , özellikle aysali elestiren o baskan adaylari neden simdi ortaya cikmiyorlar özellikle Adnan Öztürk diye biri vardi nerde bu adam?? bu kulüpte muhalefet diye birsey yokmu arkadas?? Kulüp resmen dip yapti ama o dinazor genelkurul üyeleri kafalarini devekusu gibi sokmuslar cikarmiyorlar...ulan bunlari hepsi toplu halde bir yere toplayip sabun yapmak lazim yoksa gelecegimiz karanlik...

aslinda ayni sucu Bayern menajeri uli honnes isledi , alman devleti affetmedi hem kacirdigi verginin katbe katini aldi hemde 2 sene icerde yatti...vergi konusunda almanya cok kati adam öldürsen daha iyi :) konulari karistirdim pardon modlar düzeltirse sevinirim edit :)

normal vatandas olsaydi, ömür boyu cikamazdi hapisden.

Fenerbahçe, hazırlık maçında Romanya ekibi CSMS Iaşi ile 2-2 berabere kaldı.

ne kadar da bok gibi bi transfer donemi

cocukken transfer donemlerinde fifa kurup olasi transferlere gore kadro yapip her gun 1 sezon bitirirdim.

simdi su basligi acip okumak, haberleri takip etmek bile icimden gelmiyor.

biri su dursunu silksin yaw

Akpa akpro fransa liginde en fazla top calan oyuncuymus

Ayrica 5 buyuk ligde kante'den sonra 2. Siradaymis

CmnIJM1XYAAR77C.jpg:large

Anthony Koura nancy'e gitmis, gecen sezon fransa ligue 2'de iyi performans gosteren genc oyuncular'in cogu ligue 1'e transfer oluyor, bizim turkler de 30+ ihtiyarlari lige getirsinler...

ön liberoya bir sürü oyuncu var müsait olan.

mikel istenmeyecektir, stambouli keza öyle.

tottenham'dan bentaleb, porto'dan ruben neves fln daha bir cok en kötü kiralanma ihitmali yüksek olan oyuncu var.

alex song yine gündeme gelebilir.

vasat vasat topcularin pesinden kosuyor süperzekalar.

ön liberoya bir sürü oyuncu var müsait olan.

mikel istenmeyecektir, stambouli keza öyle.

tottenham'dan bentaleb, porto'dan ruben neves fln daha bir cok en kötü kiralanma ihitmali yüksek olan oyuncu var.

alex song yine gündeme gelebilir.

vasat vasat topcularin pesinden kosuyor süperzekalar.

Dursun da vasat değil mi? bu durumda normaldir.

Galatasaray'da 6 Temmuz itibariyle satılan veya yenilenen kombine sayısı:
2015 - 27.000
2016 - 3.000 (Cumhuriyet)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt