Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şıkörtel febedemiş yekspor son dakika

Menajeri oyle demis boyle demis yazacaginiza kaynak paylassaniz daha guzel olmaz mi

Yeni sezonda iyi bir pivot santrforla takımı güçlendirmek isteyen Galatasaray, ara transferde de istediği Andreas Cornelius için Kopenhag ile bir kez daha temasa geçti.

Trabzonspor kulübü, Oscar Cardozo'nun ayrılmak istediğini açıkladı.
.

Eduardo Salvio diye bir adam hatirliyorum , biraz istikrarsiz da olsa cok begendigim biriydi , benficadan sonra yeni bir heyecan aramaz mi acaba , senelerdir orada

Valla sende kusura bakma ama gerçekten futbol bilgin çok zayıfmış eğer biraz futboldan anlasaydın Sneijder in forvette kimlerle oynadığını göz ardı etmezdin Vırak denen kazma+ umut denen vitaminsizle oynarsa bırak Sneijder'i Ronaldo olsa senede 10 asisti geçemez tüm maçlarda birazcık bunları da düşünün öyle adamı yadırgayın o saydığım geri zekalı forvetleree ilaven kanatlarda oynayan yasin+olcan+sabri 3 lüsünü de es geçmeyelim bu oyuncular yerine adam akıllı sneijder'in dilinden anlayan oyuncularla oynasaydı şu an sneijder 30 üzeri asist yapmıştı umut+burak'ın kaçırdıkları öyle böyle değil nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum ki..

Gerçekten çok komik adamsın. Sneijder'in istatistiklerini Barcelona orta sahasıyla karşılaştırmadım. Yerin dibine sokulan Selçuk ile karşılaştırdım.

Sneijder geçen sezon son derece formsuzdu, hatta sözleşmeyi yaptıktan sonra tamamen yattı. Geçen seneki başarısızlıkta Sneijder'in ciddi payı var.
Yetmedi bak o alıntıladığın mesajda bir görsel var. Sneijder maç başına Selçuk'tan çok daha fazla şut attığı halde daha az gol üretebilmiş. İsabet oranı da Selçuk'a göre çok daha zayıftı geçen sene.

İkisi de Galatasaray için yetersiz artık, misyonlarını tamamladılar ve gönderilmeleri gerekiyor. Evet çok güzel şeyler yaşattı bize Sneijder ancak artık Sneijder ile oynayamıyoruz. Yeniden yapılanma ihtiyacımız var ve bu genç oyuncuların etrafında yapılır yaşlıların değil. Genç oyuncular ile yeniden yapılanıp 1-2 sezon sonra yeni Sneijder'ler transfer etmemiz gerekiyor.

Fener antrenman macında 1-0 geri düstü dk 15

Galatasaray, İskandinav oyuncular Thomas Delaney, Stefan Johansen ve Andreas Cornelius ile ilgileniyor. Türkiye'de sayıları fazla olmayan İskandinav oyuncular, geldikleri zaman büyük çoğunlukla başarılı oluyorlar. Galatasaray da bu nedenle 3 yıldız isimle birden ilgileniyorlar

Alfred N'Diaye Villareal'e transfer oldu, bonservisi 8m.

Bir zamanlar bursaspor'da oynayan N'Diaye'ye bak, gelecek sezon Villarreal ile sampiyonlar liginde oynayacak.

Bence bu forumda her düşünce konuşulmalıdır..tabi saygı çerçevesinde küfür ve hakaret olmadan..örneğin sneijderi herkes sevmek zorunda değil ya da sabriyi herkes sevmek zorunda değil..zaten bu forumda herkes aynı düşüncede olsa forum özelliğini kaybeder..

Galatasaray'ın isteyip Celtic'e kaptırdığı Moussa Dembele için Zidane, "İleride Fransa milli olacak, Bayern ve Juve de izliyor" demiş.

CmrrQn8WIAELeYH.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt