Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden forum daha iyiydi. Bu yönetimle de alakalı tabii. Ancak üyeler de buna bir etken. Forumun yarısı troll dolmuş. Eskiden biri konu dışı mesaj atsa modları bırakın üyeler bile uyarırdı.
sergen zeren gibi üyeler sahte duyumlarla milleti kandırabiliyorsa ne yazık ki forumun düzelmesi 3 seneyi bulur.

En sinir bozucu tarafı ise geçen senelerde nefes aldırmayan modlar, şimdi ortalıkta yok.

Forumda ceza alanlara bakıyorum günden güne artış var.Sadece dursun üzerinden bu kadar gerilen olacağını zannetmiyorum.Bu durum forumun itibarına zarar veriyor.Nasıl küfür yasak ve forum düzenini bozuyorsa bu tür durumlarında denetim altına alınması forum düzeni açısından önemli.

Ben Polyanna'yı roman karakteri sanıyordum. Meğerse gerçek hayattada böyle benzerleri varmış

Yarin beşiktaş antrenmanindaymis snejder,izlemeye gitsene

Valla güzel kardeşim burada 1,5 aydır insanlara olmayacak transfer haberlerini sanki transfer komitesinden birisiymiş gibi verip umut tacirliği yapan ben değilim.
Ayrıca ismi Sergen olan birisinin bjkli olma ihtimali benden çok daha güçlü bir ihtimal

Sent from my iPhone using Tapatalk

hayali transfer yapılıyor burda aLOOOOOOO

Troll filan diyorsunuz da adamlara cevap yazmayın,alıntı yapmayın.2-3 güne kendi kendilerine yok olurlar.

Kendisinin gitmek istemesi için uğraşıyorlar işte ceza falan vererek.

As.

Gercekten aziz'in alex'e yaptigini dursun'da sneijder'e yapiyor, bunu da destekleyenler var, yaziklar olsun, sneijder gidebilir, herkes gidebilir, ama onemli olan gidis sekli.

Sen sneijder'e yok antremanlara katilmiyorsun ceza, yok su mactan once antremanlara katilmadin ceza, yok sari kart cezasi, ozaman tum takima uygulasinlar, sezon bitti simdi mi akillarina geldi, sen once donk'u satmayi dusun, sonra dzemaili'si var, gerekirse chedjou'yu satarsin, yetmedi podolski'yi satarsin, sneijder muslera ile birlikta takimda en son gitmesi gerek oyuncular.

Zaten bu kadroyla 30 puan fark yemisiz, elimizdeki iyi oyunculari satip yonetim yerine uygun fiyata iyi oyuncu mu alacak zanediyorsunuz, alirlar 2-3 tane yerli cöp, gine ilk 5 icin oynariz.

Valla güzel kardeşim burada 1,5 aydır insanlara olmayacak transfer haberlerini sanki transfer komitesinden birisiymiş gibi verip umut tacirliği yapan ben değilim.
Ayrıca ismi Sergen olan birisinin bjkli olma ihtimali benden çok daha güçlü bir ihtimal

Sent from my iPhone using Tapatalk

Doğrusu gazete haberlerini paylaşıyorum kaynaksız bişey paylaşmadim.onun dışında iyi bayramlar

Sergeni yedirmeyiz ulan.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Troll filan diyorsunuz da adamlara cevap yazmayın,alıntı yapmayın.2-3 güne kendi kendilerine yok olurlar.
Ben şimdiye kadar onlara alıntı yapmadım ancak, bu şekilde yok olacaklarını sanmıyorum, çünkü birden fazla var ve forum sohbeti onlar konuya dahil olunca hızla değişiyor ve saçmalaşıyor, ayrıca kimse alıntı yapmamak zorunda değil çünkü insanların damarlarına basıyorlar, burada asıl sorumluluk göz yuman modlarındır

Galatasaray'ın isteyip Celtic'e kaptırdığı Moussa Dembele için Zidane, "İleride Fransa milli olacak, Bayern ve Juve de izliyor" demiş. (@ukarakullukcu)

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr 22 min.22 minuten geleden
Beşiktaş'ta Gökhan Töre West Ham'a 1 sene kiralık olarak gitmek üzere. Anlaşma %90 tamam. Gökhan anlaştı. Kulüpler arasında az fark kaldı

Feghouli - Payet - Töre

0a0fcd98d68f224b6aa926d955d9cb85.jpg

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben şimdiye kadar onlara alıntı yapmadım ancak, bu şekilde yok olacaklarını sanmıyorum, çünkü birden fazla var ve forum sohbeti onlar konuya dahil olunca hızla değişiyor ve saçmalaşıyor, ayrıca kimse alıntı yapmamak zorunda değil çünkü insanların damarlarına basıyorlar, burada asıl sorumluluk göz yuman modlarındır

Kesinlikle katılıyorum.Şöyle düşünmek lazım önüne bir çöp attım görmezden geldin.Daha da abarttım gözüne gözüne sokmaya başladım.Gene birşey demedin en sonunda dayanamadım patladın.Bunun zararı hem kendine hakim olamayıp patlayana hemde bulunduğu ortama

Çoğul konuştum zaten.engelle hepsini rahatla abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt