Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Egonun kralını Fatih Terim yapıyor. "Ders almam, ders veririm" diyen , her konusması ve hareketi ile itici gelen bir adam. Merak ettim, ona da aynı reaksiyonu gösteriyor musun?zaten forumun amaçlarından biri de farklı tarz düşüncülerle sohbet oluşması. Eğer öyle bir şey olduysa haklısın. Ama sen egolu yorumları bırakıp normal yorumlar yaparsan ve hala hakaret geliyorsa o zaman istediğin gibi yorum yap. Sen öyle yorum yapınca adam "hee y..." diyor içinden. Ama normal beyanat sunarsan "olabilir, kendince doğrudur" felan der.
West ham gökhan töre'yi 1 yilligina kiraladi, kiralama bedeli 3m euro.
sen isi biliyosun be fiko
Egonun kralını Fatih Terim yapıyor. "Ders almam, ders veririm" diyen , her konusması ve hareketi ile itici gelen bir adam. Merak ettim, ona da aynı reaksiyonu gösteriyor musun?
Sende terim gibi efsane ol sende ego yap sinan bilgin ne ki ego yapıyorEgonun kralını Fatih Terim yapıyor. "Ders almam, ders veririm" diyen , her konusması ve hareketi ile itici gelen bir adam. Merak ettim, ona da aynı reaksiyonu gösteriyor musun?
bende seni en yakin hastaneye yönlendiriyorum.
Gökmen Özdemir @gokmnozdmr 22 min.22 minuten geleden
Beşiktaş'ta Gökhan Töre West Ham'a 1 sene kiralık olarak gitmek üzere. Anlaşma %90 tamam. Gökhan anlaştı. Kulüpler arasında az fark kaldı
Feghouli - Payet - Töre
25-30 milyon euro bonservis veremez fenevJuan mata -fener isi olursa o biraz keyif kacirir , cok para verirlerse o acidan sevinirim fakat begendigim nadir oyunculardan ,united ayarinda degildi ama ligimizde canimi SIKabilir.