Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih'in olduğu hiç bir stoper tandemi iyi değildir. Tabi bu benim fikrim.

semih-ujfa-77777.jpg

semih_dany_5656.jpg

Serdar - Chedjou > Kjaer-Skrtel

Kimsenin günahını almak istemiyorum ama sneijder meselesinde bazı oyuncularin parmağı olabilir. Sneijdere verilen yıllık ücret düşmeden indirim yapmayız demiş olabilirler.
Ki sneijder giderse ve yerliler indirime giderse bence teorim kanıtlanır.

Skerteli cok begenmem eski formunda degil ama forumda daha once Skerteli isteyen buyuk cogunluk," iyi oldu bize gelsin istemezdim" diyenler yine ayni buyuk cogunluk

Bunlar kesinlikle Semih'in ozaman ki bireysel formu ile alakalı idi. Son 2 senedir bireysel performansı yerlerde. Asıl can sıkan konu ise umrunda olmaması

14/15'te sakatlıktan dönüşüyle beraber kalemizi gole kapattık ve şampiyonluğu kazandık.

Geçen sezon zaten iyi olan kimse yoktu stoperde.

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten f.bahçe skrtel'e 3 yıl için primler dahil 12 milyon euro; liverpool'a bonservis olarak 5 milyon euro ödeyecek.. (via BİPSpor)

yüzyilin kazigi olur, bu ne :D

Ohh suyundan da koysunlar.

Keyiflenmemek mümkün değil açıkçası böyle bir futbolcuya bu maliyetleri gördükçe.

Iyi oldu bu perera anlasilan italya milli takimini izleyip gaza geldi skrel kjaer nostader topal ozan ne bulursa 11 de oynatacak

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---------------Kjaer Škrtel İV
Wiel Josef Topal Neustädter HAK
--------------Aatif---Fernanda

İtaliabahçe - Muazzam Olur :D

Son düzenleme:
kadlecle-alvese toplam 5 miilyon euro maaş ödemiş klüp , pek koymaz

Klose reis gelse keşke de şu sözde üst düzey stoperlere bir futbol dersi verse.

Madem skrteli bu kadar para verip alacaktınız, neustader denen ağır vasıtayı birton para verip niye aldınız. Bütün sezon yedek oturacak bir yabancıya yıllık bu kadar yüksk maaş verilmez. Bir fbli olsam bunu sorardım, ama bize ne:-)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt