Semih'in olduğu hiç bir stoper tandemi iyi değildir. Tabi bu benim fikrim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Semih'in olduğu hiç bir stoper tandemi iyi değildir. Tabi bu benim fikrim.
Bunlar kesinlikle Semih'in ozaman ki bireysel formu ile alakalı idi. Son 2 senedir bireysel performansı yerlerde. Asıl can sıkan konu ise umrunda olmaması
Bekleseydin... yakında Yeni formalar çıkıyor.Sneijder'i satanı ....... belliyim.Yeni formasını aldım lan şerefsizler. Daha giyemedik doğru dürüst.
Bunlar kesinlikle Semih'in ozaman ki bireysel formu ile alakalı idi. Son 2 senedir bireysel performansı yerlerde. Asıl can sıkan konu ise umrunda olmaması
---------------Kjaer Škrtel İVIyi oldu bu perera anlasilan italya milli takimini izleyip gaza geldi skrel kjaer nostader topal ozan ne bulursa 11 de oynatacak
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bize gelen futbolcu yok mu
Serdar Aziz kazığı mı Skrtel kazığı mı? Ben Skrtel transfer kazığını tercih ederdim.İBRAHİM SETEN @ibrahimseten f.bahçe skrtel'e 3 yıl için primler dahil 12 milyon euro; liverpool'a bonservis olarak 5 milyon euro ödeyecek.. (via BİPSpor)
yüzyilin kazigi olur, bu ne![]()
Serdar Aziz kazığı mı Skrtel kazığı mı? Ben Skrtel transfer kazığını tercih ederdim.
Yok öyle bir şey kandırmayın CimbomlularıSerdar 10 tane Squirtle eder renkdash
o da kim laRikuduo Sennin'i alacağız.