Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antudaki yozgatli normal üye degilim demisti GSE büyük ihtimal :D

yozgatlı beyinsizi,forumu takip etmeye devam et,yönetici de ol.aldığımız kupaları sokup sokup çıkaralım.0-6 yaş grubundan arkadaşım benim....transferle mutlu olan kanatlarını yolarım senin :DD

Moderatör tarafında düzenlendi:
şu lacivert fahişelerin transferlerini daha fazla konuşmayın.

Uygar Mert'in sağ diz ön çapraz bağlarının koptuğu tespit edildi. yazık oldu çocuğa

Banlayin su yozgatliyi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akpro 5 büyük ligde kanteden sonra en çok top çalan 2.oyuncu,delaney kopenhag kaptanı,johansen keza teknik bi oyuncu.bizim ihtiyacımız olan da ortasaha zaten .bunlar bi gelsin ,bi şampiyon olalım bütün antuyu üst üste koyup.........yozgatlı otospusu seni

Son düzenleme:
Cmw5thOWAAAdgrL.jpg

:red:

Kus beyinli malum yerini yaladiginiz zat gerekirse 50 milyon euro harcayip bu takimi sampiyon yaparim ama fbnin menfaatleri icin yapmam deyip 50 milyon euro harcayip sizi sampiyon yapti mi ? Gecen yil temmuz ayında azizi yalamiyor muydunuz? Yine 1-2 transferle gaza gelip mayis sonunda azize sovup temmuz ayinda geleneksel azizi yalama senlikleri baslatmiyor musunuz ? Yine aynisi olacak ama kus beyinleriniz yine hafizaya reset atacak anlaşılan neyse bizim sloganimiz belli Aziz olmadan Asla ! Bu takim yasin olcan sabriylede sampiyon oldu sen hic kafani yorma.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tumblr_nrliq118BZ1uaprtto1_250.gif
tumblr_nrliq118BZ1uaprtto2_250.gif

:tekme:

Bu zeka seviyeleri tartışılır fbliler anelkalı appiahlı kadroya karşılık saidolu iliçli kadroyla şampiyon olduğumuzu unutmuş gibiler..şu ergen fanatizminden bıktım yahu

Sneijder ulannnnnnnnnn

fener transfer yapsa nolur yaw şikesiz şampiyon olabildiklerini göremedik henüz arada ersun zico filan şampiyonluk yakaladılar oda çok normal 7-8 senede bir yani, gerisi azizin tescilli şikeleri..

Bu zeka seviyeleri tartışılır fbliler anelkalı appiahlı kadroya karşılık saidolu iliçli kadroyla şampiyon olduğumuzu unutmuş gibiler..şu ergen fanatizminden bıktım yahu
bi yasin şimşek,bi yozgatlı ...ben de sıkıldım.artık fenerle ilgili transfer yorumu yapmayacam.

Ulan ne güldüm ya.

Twitter'da Lpool taraftarı biri 5 m € bonservis alacaklarını anlamamış, üste kendileri verecek sanmış fesih parası diye 33 kişi de laf anlatmaya çalışıyor :DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt