- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Antudaki yozgatli normal üye degilim demisti GSE büyük ihtimal 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağlama hadi kafesine yol al
Sabahtan beri yok şunu aldılar yok bunu aldılar.
Yusuf ciftcinin eski mesajlarina bak anlarsin adminlerde hala bu adami tutuyorkimmiş bu ya yakında yönetici olacakmış
yönetimden derhal soruşturma talep edelim
Engellendin.
Gerçek isim arda can mı Sergen mi senin renktaşşu lacivert fahişelerin transferlerini daha fazla konuşmayın.
Neden bekliyo bu adamlar
Kus beyinli malum yerini yaladiginiz zat gerekirse 50 milyon euro harcayip bu takimi sampiyon yaparim ama fbnin menfaatleri icin yapmam deyip 50 milyon euro harcayip sizi sampiyon yapti mi ? Gecen yil temmuz ayında azizi yalamiyor muydunuz? Yine 1-2 transferle gaza gelip mayis sonunda azize sovup temmuz ayinda geleneksel azizi yalama senlikleri baslatmiyor musunuz ? Yine aynisi olacak ama kus beyinleriniz yine hafizaya reset atacak anlaşılan neyse bizim sloganimiz belli Aziz olmadan Asla ! Bu takim yasin olcan sabriylede sampiyon oldu sen hic kafani yorma.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden bekliyo bu adamlar
bi yasin şimşek,bi yozgatlı ...ben de sıkıldım.artık fenerle ilgili transfer yorumu yapmayacam.Bu zeka seviyeleri tartışılır fbliler anelkalı appiahlı kadroya karşılık saidolu iliçli kadroyla şampiyon olduğumuzu unutmuş gibiler..şu ergen fanatizminden bıktım yahu