Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazıları da imzalar kesinleşmeden adamları uyandırma falan demiş :asd22:

Demin Instagram da birşey dikkatimi çekti. Resmi hesap rahmetli Turgay Şeren ile ilgili 4 resim atmış bugün.

Like rakamları gözüme battı, biri 15 bin biri 18 bin biri de 21 bin like almış. Dördüncü resim ise sadece 6 bin like almış. O resimde Dursun da var.

Dursun dan millet o kadar bezmiş ki onu gördüğü için bile like vermiyor. Mesela ben de sırf diger 3 resme like attım Dursunu görünce son resmi es geçtim. Sonra da bu durum dikkatime çarptı :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Fenerin aldıkları oyuncular iyi ama adamlarda başkan sorunu var.Hiçbir futbolcu kendilerine sürekli fırça atan bir başkan için varını yoğunu harcamaz.Maça moralsiz başlayan adamdan ne hayır gelir.İçeride seyirci+hakemle götürüyorlar ama deplasmanlarda kayboluyorlar.

Yok öyle bir şey kandırmayın Cimbomluları :)
Biri 32 diğeri 25 yaşında ayrıca bonservisi geçelim yıllık ücreti denilenler.doğruysa 2 katı bu durumda Serdar daha mantikli ayrıca Türk ve kaliteli oyuncu bulundurmak şart

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

78cc2872b7e4238f9e7c09d86adf165c.png

vitor kazması fblilerin teknik direktörü olduğu sürece fb şampiyon olmaz olamaz

3 yıllık maliyeti 17 m € olan bir stoperden büyük ölçüde kusursuz performans vermesi beklenir. Tabii ki öyle bir şey olamayacak.

Biz neredeyse yarı fiyata daha iyi bir stoper aldık. Sezon içerisinde göreceğiz.
Onu da.tursun alamadı ha,Serdar kendi gelmek istemiş adam beşiktaşı alenen reddetti

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
2011 yazına benzedi.ersan gülüm olayı geldi aklıma.neyse fransa maçında görüşürüz.

Bu zeka seviyeleri tartışılır fbliler anelkalı appiahlı kadroya karşılık saidolu iliçli kadroyla şampiyon olduğumuzu unutmuş gibiler..şu ergen fanatizminden bıktım yahu
Bu dediklerine katılmıyorum çünkü dediğin ile Ilic reisi küçük düşürüyorsun. Ilic adamın dibidir, keşke gönderilmeseydi adam taş gibi futbolcuydu. Gittiğinde çok üzülmüştüm o zamanlar.

Ilic çok underrated bir adamdı bence. Saidou ise tam tersi düz bir adamdı ama iyi bir görev adamıydı, tek başına orta sahayı ayakta tutuyordu neredeyse.

Demin Instagram da birşey dikkatimi çekti. Resmi hesap rahmetli Turgay Şeren ile ilgili 4 resim atmış bugün.

Like rakamları gözüme battı, biri 15 bin biri 18 bin biri de 21 bin like almış. Dördüncü resim ise sadece 6 bin like almış. O resimde Dursun da var.

Dursun dan millet o kadar bezmiş ki onu gördüğü için bile like vermiyor. Mesela ben de sırf diger 3 resme like attım Dursunu görünce son resmi es geçtim. Sonra da bu durum dikkatime çarptı :D

Bence bu sevinilecek bir durum degil demekki hala 6000 tane gerizekali bilincsiz taraftar var aramizda... :) :)

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
66YozgatFB - 07.07.2016 16:26[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Evet beyler buyurun igs forumdan alinti:

Sergen Zeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sergen Zeren
yozgatlı beyinsizi‚forumu takip etmeye devam et‚yönetici de ol.aldığımız kupaları totona sokup sokup çıkaralım.0-6 yaş grubundan arkadaşım benim....transferle mutlu olan **** kurusu seni‚kanatlarını yolarım senin otospu kılıklı

biggrin.gif

Cildiriyolar ya ama durun o forumu ele gecirip En Büyük FENERBAHCE YAZMAZSAM sizin gibi igsli oluyum
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

5 yaşında mı acaba bu yozgatlı ?

Yönetimi elestireceğinize eziklik pesindesiniz, hemen hemen aynı maliyete biz müzmin sakat kazma serdar'ı alırken a.y. epl seviyesinde ortalama bir stoper Skrtel alıyor.

Yönetimi elestireceğinize eziklik pesindesiniz, hemen hemen aynı maliyete biz müzmin sakat kazma serdar'ı alırken a.y. epl seviyesinde ortalama bir stoper Skrtel alıyor.
dursunun ne pok olduğu belli,hergün aynı şeyi yazmanın manası yok.fener kağıt tüstünde iyi defans kurdu.ama oynamadan göremeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt