Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri 32 diğeri 25 yaşında ayrıca bonservisi geçelim yıllık ücreti denilenler.doğruysa 2 katı bu durumda Serdar daha mantikli ayrıca Türk ve kaliteli oyuncu bulundurmak şartYok öyle bir şey kandırmayın Cimbomluları![]()
Onu da.tursun alamadı ha,Serdar kendi gelmek istemiş adam beşiktaşı alenen reddetti3 yıllık maliyeti 17 m € olan bir stoperden büyük ölçüde kusursuz performans vermesi beklenir. Tabii ki öyle bir şey olamayacak.
Biz neredeyse yarı fiyata daha iyi bir stoper aldık. Sezon içerisinde göreceğiz.
Bu dediklerine katılmıyorum çünkü dediğin ile Ilic reisi küçük düşürüyorsun. Ilic adamın dibidir, keşke gönderilmeseydi adam taş gibi futbolcuydu. Gittiğinde çok üzülmüştüm o zamanlar.Bu zeka seviyeleri tartışılır fbliler anelkalı appiahlı kadroya karşılık saidolu iliçli kadroyla şampiyon olduğumuzu unutmuş gibiler..şu ergen fanatizminden bıktım yahu
Demin Instagram da birşey dikkatimi çekti. Resmi hesap rahmetli Turgay Şeren ile ilgili 4 resim atmış bugün.
Like rakamları gözüme battı, biri 15 bin biri 18 bin biri de 21 bin like almış. Dördüncü resim ise sadece 6 bin like almış. O resimde Dursun da var.
Dursun dan millet o kadar bezmiş ki onu gördüğü için bile like vermiyor. Mesela ben de sırf diger 3 resme like attım Dursunu görünce son resmi es geçtim. Sonra da bu durum dikkatime çarptı
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Mamalanan uA'cılar da olabilir aralarında.Bence bu sevinilecek bir durum degil demekki hala 6000 tane gerizekali bilincsiz taraftar var aramizda...![]()
![]()
Bu kadar stoper ön liberoyu oynatamax başka açıklaması yokvitor bu kadroyla oynamaz
dursunun ne pok olduğu belli,hergün aynı şeyi yazmanın manası yok.fener kağıt tüstünde iyi defans kurdu.ama oynamadan göremeyiz.Yönetimi elestireceğinize eziklik pesindesiniz, hemen hemen aynı maliyete biz müzmin sakat kazma serdar'ı alırken a.y. epl seviyesinde ortalama bir stoper Skrtel alıyor.
5 yaşında mı acaba bu yozgatlı ?
sensin demek : )oluyum
sensin demek : )