Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Sneijder ve Muslera varken umutlu olmak için sebep çok beyler rahat olun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sensin demek : )
tamam öyleyse,neyse yozgatlı isen de keyfine bak .uğraşamıycam.yok be abi oluyum yazmış ya o yüzden yazdım.
dursunun ne pok olduğu belli,hergün aynı şeyi yazmanın manası yok.fener kağıt tüstünde iyi defans kurdu.ama oynamadan göremeyiz.
Dediğin gibi underrated bir adamdı..ben yeteneğini küçümsemedim asla ve 3-2 lik bjk maçında 3 dakikada bjkyi tek başına yenmiş adamdır..sorun şu ki zaten siz demişssiniz fb hep overrated adamlar alır hava atar biz hep çoğunlukla underrated adamlar alırız şampiyon oluruz..iliç anelka ya da saidou appiah kıyas olayı buydu.Bu dediklerine katılmıyorum çünkü dediğin ile Ilic reisi küçük düşürüyorsun. Ilic adamın dibidir, keşke gönderilmeseydi adam taş gibi futbolcuydu. Gittiğinde çok üzülmüştüm o zamanlar.
Ilic çok underrated bir adamdı bence. Saidou ise tam tersi düz bir adamdı ama iyi bir görev adamıydı, tek başına orta sahayı ayakta tutuyordu neredeyse.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
öyle bi haber yok,kaynakla gel ardaAkpro da Trabzon'a gidiyormus
Aramizda birilerinin artik susmasi lazim
Kendi taraftarina toma cagiran kisi Galatasaray baskani
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahmet ErcanlarFb iyi oynayacak gol yemeyecek diye bir iddiam yok. Umrumda da değil açıkçası.
Ancak skrtel almak varken hemen hemen aynı maliyete serdar aziz'i almak ahmaklıktır, gsye ihanettir. Fblilerin melo sneijder geldiğinde bidon vs. diyerek bok atması gibi ezikligi biz gsclilerde görmek beni üzdü.
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]66YozgatFB - 07.07.2016 16:26[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
Evet beyler buyurun igs forumdan alinti:
Sergen Zeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sergen Zeren
yozgatlı beyinsizi‚forumu takip etmeye devam et‚yönetici de ol.aldığımız kupaları totona sokup sokup çıkaralım.0-6 yaş grubundan arkadaşım benim....transferle mutlu olan **** kurusu seni‚kanatlarını yolarım senin otospu kılıklı
![]()
Cildiriyolar ya ama durun o forumu ele gecirip En Büyük FENERBAHCE YAZMAZSAM sizin gibi igsli oluyum
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
5 yaşında mı acaba bu yozgatlı ?