Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berkan baba yozgatlı denen arkadaş galiba,banlayın gitsin

bu yozgatlı denen salak normal üye değilim diyor , bu beyinsiz kırmızı üye - parçalı üye gibi şeyleri farklı birşey sanıyordur

CmxA-DwW8AA4WN4.jpg

CmxBA3yWAAAz3gA.jpg

CmxA-oPXgAAEWfJ.jpg

CmxA_5FWcAAn3Es.jpg

abbas da icerdeymis he.ins karambole alırlar.

Akpro da Trabzon'a gidiyormus

Aramizda birilerinin artik susmasi lazim

Floryanin onune toma gelmis korkak dursun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dursunun ne pok olduğu belli,hergün aynı şeyi yazmanın manası yok.fener kağıt tüstünde iyi defans kurdu.ama oynamadan göremeyiz.

Fb iyi oynayacak gol yemeyecek diye bir iddiam yok. Umrumda da değil açıkçası.

Ancak skrtel almak varken hemen hemen aynı maliyete serdar aziz'i almak ahmaklıktır, gsye ihanettir. Fblilerin melo sneijder geldiğinde bidon vs. diyerek bok atması gibi ezikligi biz gsclilerde görmek beni üzdü.

Bu dediklerine katılmıyorum çünkü dediğin ile Ilic reisi küçük düşürüyorsun. Ilic adamın dibidir, keşke gönderilmeseydi adam taş gibi futbolcuydu. Gittiğinde çok üzülmüştüm o zamanlar.

Ilic çok underrated bir adamdı bence. Saidou ise tam tersi düz bir adamdı ama iyi bir görev adamıydı, tek başına orta sahayı ayakta tutuyordu neredeyse.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Dediğin gibi underrated bir adamdı..ben yeteneğini küçümsemedim asla ve 3-2 lik bjk maçında 3 dakikada bjkyi tek başına yenmiş adamdır..sorun şu ki zaten siz demişssiniz fb hep overrated adamlar alır hava atar biz hep çoğunlukla underrated adamlar alırız şampiyon oluruz..iliç anelka ya da saidou appiah kıyas olayı buydu.

Inşallah Dursun hak ettiği dayağı yer bugün (eğer içerideyse).

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kendi taraftarina toma cagiran kisi Galatasaray baskani

Fb iyi oynayacak gol yemeyecek diye bir iddiam yok. Umrumda da değil açıkçası.

Ancak skrtel almak varken hemen hemen aynı maliyete serdar aziz'i almak ahmaklıktır, gsye ihanettir. Fblilerin melo sneijder geldiğinde bidon vs. diyerek bok atması gibi ezikligi biz gsclilerde görmek beni üzdü.
Ahmet Ercanlar
@chemedya Ahmet Ercanlar Retweetledi:
Burada yanılmışım. Biraz daha yüksek bir ücretle geliyor. Tam rakamı bilmiyorum. 1 milyon bonus maddesiymiş.

İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 47 dk.47 dakika önce
@chemedya garanti bilgi; 5..

Diğer yanıtları görüntüle
Ahmet Ercanlar @chemedya 45 dk.45 dakika önce
@ibrahimseten tamamdır.

bonservis 5,yıllık 4 milyon avro skrtele çok bence.serdar aziz mevzusundan ben de memnun değilim.ama yaşı genç,görücez oyununu : )

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
66YozgatFB - 07.07.2016 16:26[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Evet beyler buyurun igs forumdan alinti:

Sergen Zeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sergen Zeren
yozgatlı beyinsizi‚forumu takip etmeye devam et‚yönetici de ol.aldığımız kupaları totona sokup sokup çıkaralım.0-6 yaş grubundan arkadaşım benim....transferle mutlu olan **** kurusu seni‚kanatlarını yolarım senin otospu kılıklı

biggrin.gif

Cildiriyolar ya ama durun o forumu ele gecirip En Büyük FENERBAHCE YAZMAZSAM sizin gibi igsli oluyum
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

5 yaşında mı acaba bu yozgatlı ?

yalniz bu totos sitemizde mod olmayi düsünecegine önce Türkce dersi alsin...ulann biz almancilar bile bunun yaninda Ilber Ortayli gibi duruyoruz.. :D :D

50-60 kişi var gibi , aspor canlı yayınlıyor

Taraftar yavastan toplaniyormus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt