Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telles muhtemelen gider. Önümüzdeki sezon sol bek rotasyonumuz; Carole, Olcan ve gerektiğinde de Hakan Balta şeklinde olur.
Hakan Balta için bu sezon gördük ki, sol bek için formanın kesinlikle Balta'ya kalmaması gerekiyor. Rotasyonumuz Carole-Transfer-Olcan şeklinde olmalı. Telles'ten gelecek parayla 500 Bin € maliyeti de olsa bir sol bek transferi şart.

Hakan Balta için bu sezon gördük ki, sol bek için formanın kesinlikle Balta'ya kalmaması gerekiyor. Rotasyonumuz Carole-Transfer-Olcan şeklinde olmalı. Telles'ten gelecek parayla 500 Bin € maliyeti de olsa bir sol bek transferi şart.

Olması gereken o. Ama yönetimin düşündüğü dediğim.

Ama onların dediği hep çıkıyor, burada övülenler ise fos çıkıyor

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orası öyle de,biz de 1-2 sezon şampiyon oluyoruz,sonraki sezon saçmalıyoruz mutlaka.3 kez üst üste şampiyon olup,herkesi susturmamız lazımdı.2014'te kaçırdık bu fırsatı.Avrupa cezaları var,2. olsak da ŞL'ye gidiyoruz ayağına Fener'e 1 şampiyonluk hediye ettik resmen.Keşke Fener o cezayı almasaydı,adım gibi eminim o sezon da olurduk şampiyon.2000'den beri koca ligde 3 kez üst üste şampiyon olan yok,şaka gibi istatistik.Hiçbir ligde yok bu istatistik.

Bana da öyle geliyor, ligdeki en iyi kanat hattı bizde uzun zaman sonra. Bruma, Sinan ve Podolski.
Poldi yı severiz de..ben böyle 3lü görmek istiyorum, nedenlere girmeden.

_____XX_____XX
Sinan Sneijder Bruma
_________YY

Elbet Sinan&Bruma AŞ riskli. İkisi patlama yaşayıp 10/10 performans verebilirler. Elimizde de patlayabilir. Onların performansı, bu sezon başarımızı belirler.

Sırf o heyecan için bile denemekde fayda var.
Tam modern futbolda uygun hızlı, adam geçebilen teknik kanatlar.

Wesley ile Telles sahada iyi anlasiyordu giderse kotu olacak

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Latest:
Alex Telles to #FCPorto for 6.5m€

Josué to Galatasaray for 1 year loan + 10% on Telles future sale.

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Yine saçma sapan bir anlaşma.

Telles'den gelen paraya 1-2 bir şeyler katıp Gremio'dan Walace ve Luan'ı alsak takım taş gibi olur.

Josue'yi bonservisiyle verselerdi iyiydi fena topçu değil josue

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt