Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu olay tek taraflı değil.Fenerliler de bizi övüyor.Adamlar en boktan haliyle bile bizim elimizden kupa alıyorlar,10 tane transfer yapsak ne olacak,yine 2. olacağız finalde bunlara kaybedeceğiz diyorlar.Biz de Dursun var diyoruz,bazılarımız da Fener'in aldığı adamları övüyor işte.Beşiktaş,Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin yönetim-taraftar kopukluklarını değerlendiremeyip bu sezon yine şampiyon olamıyorsa kapasın kulübü.Ortam tam Beşiktaş şampiyonluğu kokuyor çünkü.Resmen yeni sezona kaosla,taraftar-yönetim kopukluklarıyla giriyoruz.Böyle diyorum gerçi de,2007'de sulu derbiden sonraki sezona da aynı yönetimle girip şampiyon olmuştuk,bilmem kaç maç hocasız,seyircisiz oynamamıza rağmen.
Ama onların dediği hep çıkıyor, burada övülenler ise fos çıkıyor

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun transfer falan yapmasın daha, boşuna çöpe giden paralar. Sadece gereksiz oyuncuları satalım yeter. Riekerink hocam mütevazi kadromuzla ligi domine edecektir, kendisine güvenim sonsuz. Az kaldı 4 kupalı hoca olup kuş oğlu kuş hamza'yı geçecek.

@secckin1905: Pedulla'ya göre; Bologna ve hocası Donadoni'nin Ontivero'ya direkt isteği var. Dzemaili ve Ontivero'dan 5 milyon €'ya yakın girdi gelebilir.

Beşiktaş'ta Jose Sosa idmana çıkmadı. Disiplin talimatları gereği ceza alacak.

ovvvvvvvv

Cm23UsaWEAEeYUX.jpg

Cm23na6W8AAbhWr.jpg

Robson Kanu (Galler'in 9 numarası) Reading'le kontratı bitmiş ve ciddi şekilde ilgileniyomuşuz her zamanki gibi nabız falan yokluyomuşuz.

D5803 cihazımdan gönderildi

Bursa'nın yerli rotasyonu lig şartlarında baya iyi oldu yav.

Birlo, Sercan, Merter, Deniz.

Bunlar çok önemli adamlar anadolu takımları için.

Ortadaki herifi daha önce görmedim.Kim acaba

Cm23na6W8AAbhWr.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt