Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antuda bile bölünmüşler bizim forum daha çok övmüş saçmalığa gel

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu olay tek taraflı değil.Fenerliler de bizi övüyor.Adamlar en boktan haliyle bile bizim elimizden kupa alıyorlar,10 tane transfer yapsak ne olacak,yine 2. olacağız finalde bunlara kaybedeceğiz diyorlar.Biz de Dursun var diyoruz,bazılarımız da Fener'in aldığı adamları övüyor işte.Beşiktaş,Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin yönetim-taraftar kopukluklarını değerlendiremeyip bu sezon yine şampiyon olamıyorsa kapasın kulübü.Ortam tam Beşiktaş şampiyonluğu kokuyor çünkü.Resmen yeni sezona kaosla,taraftar-yönetim kopukluklarıyla giriyoruz.Böyle diyorum gerçi de,2007'de sulu derbiden sonraki sezona da aynı yönetimle girip şampiyon olmuştuk,bilmem kaç maç hocasız,seyircisiz oynamamıza rağmen.

Son düzenleme:
a3e14175aafc5bb1a3969d03ec8f6e79.jpg

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Harbiden bilmiyor bence Amk'ın ne olduğunu. :D

Dzemaili'nin menajeri ve Genoa, 3 yıllık anlaştı. G.Saray'a iki teklif sunulacak; 3 milyon € ya da 1 milyon € + Tachtsidis. [ll Secolo XIX]

Çaykur Rizespor, Galatasaray'ın 19 yaşındaki forveti Volkan Pala'yı 2 yıllığına kiraladı. (DHA)

Ulan öyle spor muhabirleri var ki ne Serdar'dan haberleri oluyor ne gidenden. Ya da nasıl bir yönetim bu ki ne yaptıkları belli değil :)

Volkan Pala Umut yerine 3.forvet olarak kalsaydı. Ya verin şu Umuta 1 milyon+bonservisini defolsun gitsin. Kalsa 1.800 alacak

Beyler birsey soracam, atletico ile agustos'da yapacagimiz hazirlik macinda gine pasolig gerekli mi? Yoksa sadece bilet yeterli mi? Gecen sene inter macina gittigimde pasolig de gerekliydi ondan soruyorum.

Yıllık 1.8M € kazanan Umut Bulut, Karabükspor'un 800.000, Kasımpaşa'nın ise 400.000 €'luk teklifini reddetti.

(AMK)

Transfer nöbeti değil transfer türbesi olsun buranın adı gelen bir dilek tutup gidiyor.

Yıllık 1.8M € kazanan Umut Bulut, Karabükspor'un 800.000, Kasımpaşa'nın ise 400.000 €'luk teklifini reddetti.

(AMK)

Biz aptalız karabük ve kasımpaşa bizden de aptal..

Bu paralarla bu klüpler batar..

Sabri ve türevleri ferrarileri uçakları villaları alır biz daha uyanamayız ..

Bu anlayış değişene kadar tek kolye almam lisanslı..

Dış basın, Sneijder'in aldığı 2.3M €'luk cezayı "Çılgınca!", "Bu nasıl iş?", "Sert değil mi?" başlıklarıyla duyurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt