Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende Arda yi transfer edip Emre Mor ve diger genc yetenekli oyunculari kiraliyorlar :o

FM'de bile Dursun'un çapsızlığını yapmışlar. Son güncellemeden sonra oyunda da Galatasaray'ın forvetleri genelde Costagnios ve Bendtner oluyo.

fm de niye galatasarayı almadığınızı ciddi şekilde sormak isterim açıkcası ?

yozgatlı adayı listemize 2.bir isim daha katalım beyler

Mustafa Gunel
Kadir Ari

a3e14175aafc5bb1a3969d03ec8f6e79.jpg

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

fm de niye galatasarayı almadığınızı ciddi şekilde sormak isterim açıkcası ?

yozgatlı adayı listemize 2.bir isim daha katalım beyler

Mustafa Gunel
Kadir Ari
Ekim Kasım aylarında çokça Galatasaray kariyeri paylaşmışlığım var forumda :-) oyunun son dönemlerinde premier lig takılıyorum. Güzel bi yaklaşım ama eksik, başka takımla oynarken bile Galatasaray'ı takip etmemi gözardı ettin.

D5803 cihazımdan gönderildi

Cm2ThB7WgAE7tns.jpg

Ahmed Musa zu Leicester

Fmeditor'den dursun'un adını Ünal Aysal yapıp gücünü 200 yapıyorum. Oyle alıyorum gsyi.

FM'de bile Dursun'un çapsızlığını yapmışlar. Son güncellemeden sonra oyunda da Galatasaray'ın forvetleri genelde Costagnios ve Bendtner oluyo.
Ben origi yi kiraladım ama son anda BVB devreye girip aldı. Sonra forvet bulamayınca gittim Güney Koreli Kim Shin Wook u aldım. 1.94 ve 91 kilo ligin altını üstüne getirdi :D 42 maç 35 gol attı ama CL' de golü yok :)

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray genç forveti Volkan Pala, 2 sezon kiralık olarak Çaykur Rizespor forması giyecek. (via @RizesporFan)

Marcelo Bielsa, henüz takımın başına geçmeden Lazio'dan ayrıldı. (Mediaset)

adam kafayi yemis :D

Yanlış mesaj

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt