Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gökmen özdemir de 10 günde bi duyum veriyo

Arkadaşlar josueyi eleştirenleri anlamadım porto 6.5dan fazla vermezdi zaten bi de üstüne josueyi vermişler bi sene şöyle düşünelim geçen sene yenilirken oyuna girip olayı değiştirebilecek oyuncumuz yoktu sabri yasin değişikliği oluyodu ve yedek kulubemizde hiçbir hucumcu yoktu bu sene podolski bruma sneijder ve yeni forvet hucum hattını oluştururken sakatlık veya formsuzluk durumunda oyuna girebilecek sinan ve josue olucak hiç yoktan iyidir bence ayrıca adamlar oyuncuyu vermeseler dursunun alacağı yok hazır onlar veriyoken keyfine bakalım durumun

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jouse ve Cornelius yedek hamle gücümüzü baya artırır.

İkisi de gelsin.

ne kadar sarışın iyi futbolcu varsa toplamalı takıma,10 da fransız zenci olsun

3 gün sonra macimiz varrrrrrrrr

Bide benim anlamadığım olay Mehmet Topal ve Ozanda Euro 2016da forma giydi Selçukla-Hakan Baltada ama bizim şehzadeler hala tatilde diğerleri takımlarıyla antremana çıkıyor

Aziz istemiştir. Herif o kadar para harcadı artık şampiyon olana kadar rahat durmayacak oyuncularını rahat bırakmayacak

Bielsa nin Lazio dan istedigi topcular:
Mandanda
Rodrigo Caio
Morel
Mendy/Isla/Beasejour
Enner Valencia/Thauvin
Pato

Forvetten önce stoper aldığımıza göre sinan bruma kanatlarda podolski santrafor olarak düşünülüyo bence josue sağ kanat ve 10 numaranın alternatifi yasin de solun alternatifi olacak gibi duruyo açık açık söylüyorum kaliteli forvet transferi beklemeyin dursun durduğu sürece vizyonumuz düşük olacak maalesef rodallega gelirse şükretmek lazım

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk 18 de 11 yabancı kullanabiliyoruz bunun dışında 14 yabancı hakkımız var yani 3 yabancı tribüne çıkıyor o zaman sizce 14 yabancı hakkını kullanırmıyız ? Yok 11 oyuncu kullanacaksak nasıl bir planlama olur 1 Muslera 2 Chedjou 3 Carole 4 Linnes 5 Sneijder 6 Podolski 7 Bruma ismi geçenlerden 8 Johansen ve 9 Cornellius Telles'le takasla 10 Josue gelse 11.Yabancı hangi mevkiye gelir ? Ya Eren gibi yerli bir forvet gelip orta sahaya yabancı gelir yada bir yabancı forvet daha gelip orta sahaya yerli bir isim gelebilir. Ben yönetimin 11 den fazla yabancı oyuncu kadroda tutup tribüne göndereceğini düşünmüyorum

Bdj5lN7CUAArCzD.jpg:large

yildiz oyuncu alin lan yildiz oyuncuuuu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt