Valla daha iki gün önce forumu keşfettim iyi mi dedin kötü mü dedin bilmiyorum ama Galatasaray aşığıyımyeni bir yasin simsek olma potansiyeli seziyorum sende renktaş![]()
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla daha iki gün önce forumu keşfettim iyi mi dedin kötü mü dedin bilmiyorum ama Galatasaray aşığıyımyeni bir yasin simsek olma potansiyeli seziyorum sende renktaş![]()
Valla daha iki gün önce forumu keşfettim iyi mi dedin kötü mü dedin bilmiyorum ama Galatasaray aşığıyım
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canı sağolsunDuyup duyabileceğin en kötü lafı etti :trollfacce.gif:
Yasin ŞimşekDuyup duyabileceğin en kötü lafı etti :trollfacce.gif:
Sergen Birhan ne durumda sen bilirsinthun maçı 11'i: cenk- linnes-serdar-koray-carole-birhan-gökay güney-sinan-bruma-emrah-muhammet olsun
Sergen Birhan ne durumda sen bilirsin
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
thun maçı 11'i: cenk- linnes-serdar-koray-carole-birhan-gökay güney-sinan-bruma-emrah-muhammet olsun
Adama hakaret etme kardeşyeni bir yasin simsek olma potansiyeli seziyorum sende renktaş![]()
SON DAKİKA | Galatasaray, uzun süredir takip ettiği Norveç'li Stefan Johansen ile prensipte kesin olarak anlaştı. https://twitter.com/_TransferHaber_/status/751537952447168512/photo/1
Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk
renktas screenshotlari gormeden dediklerine itimat etmemiz
![]()
Sana ozel mesajdan kanitlari yolladim kardes.