Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvete Cornelius ve Rodayega... Sag beke Almamy Toure... Orta sahaya Stefan Johansen/Delaney ve Lassana Diarra... Cok mu fazla birsey istiyorum ?
Cornelius ve rodallega ikisi de bence benzer pivot tarzı hucum hattında çeşitlilik adına loic remy castillo tarzı daha golcü adamlardan biri daha makul olur bence

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Parçala Aslanım ‏@ParcalaAslanim 4 u4 uur geleden
Ali Cansun: Yönetim Johansen ile her konuda anlaştı. Celtic ile görüşmeler devam ediyor.

Ilgaz Çınar: Delaney-Johansen-Sneijder-Selçuk İnan, Riekerink'in total futbol fikrini sahaya yansıtacak bir rotasyon olur.

Ilgaz Çınar: Cornelius, Elmander tarzı bir oyuncu değil. Elmander çok iyi oyun ve alan bilgisine sahipti. Cornelius daha nokta pivot.
bunlar kim

Umarım skrtele bonservis öderler sattıklarından fazla alamıyolar ya daha transfer yapamasınlar şuan kanatları ve orta sahası hiç üretken değil

6,7 milyon avro ödemişler

Muslera hariç herkes satılabilir.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cornelius ve rodallega ikisi de bence benzer pivot tarzı hucum hattında çeşitlilik adına loic remy castillo tarzı daha golcü adamlardan biri daha makul olur bence

Sinan Gümüs var, satilmaz ise Podolski var. Rotasyon acisindan, sinan da forvet olabilir.

yapmayin Sisman bey, sabriyi sagda gördügüm an, hayata küsüyorum artik. Almamy Eboue gibi adam, daha bile hizli.
Avrupa'da olmadığımız sene sağ beke bir hıyar(tarik) daha almaya gücümüz yok diye düşünüyorum. Daha öncelikli ihtiyaçlarımız var bence.

Avrupa'da olmadığımız sene şah beke bir hıyar daha almaya gücümüz yok diye düşünüyorum. Daha öncelikli ihtiyaçlarımız var bence.

Avrupa ile ilgisi yok babacim. Sabri denilen zati 6 sene önce kestik, 6 sene sonra yine bela oldu. Bukadar gerileyemeyiz aga biz be. Sözlesmesinin yenilenmesi ahmakcaydi. Oraya atletik, fizik gücü yüksek bir oyuncu lazim, ve teknigi de iyi ise kebab gibi olur. Fazla birsey lazim degil zaten, sag bek, orta saha, forvet. 3 Transfer daha... ikinci forvet 4 yapar.

Sinan Gümüs var, satilmaz ise Podolski var. Rotasyon acisindan, sinan da forvet olabilir.
Doğru diyosun ama yine de sinan ve podolski remy ve castillodan çok farklı cornelius ve rodallega birlikte gereksiz diye düşünüyorum mesela skrtel ve kjaere karşı corneliusu rodallegayı forvete koyarsan pozisyon bulman çok zorlaşır bu tip stoperlere karşı hızlı araya kaçan tipler gerek

9d06f24c29d25f35a9359917a9649f3e.jpg

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Avrupa ile ilgisi yok babacim. Sabri denilen zati 6 sene önce kestik, 6 sene sonra yine bela oldu. Bukadar gerileyemeyiz aga biz be. Sözlesmesinin yenilenmesi ahmakcaydi. Oraya atletik, fizik gücü yüksek bir oyuncu lazim, ve teknigi de iyi ise kebab gibi olur. Fazla birsey lazim degil zaten, sag bek, orta saha, forvet. 3 Transfer daha... ikinci forvet 4 yapar.

cavanda aşkınız bitti mi adem hoca?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt