Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama gelince bana göre tekniği boyu falan ondan önce durduğu yer önemli. 6 dk lik video da defansta son adam kalıyor ve harika süzüyor pozisyonu fakat vücut ölçüleri tam olarak istediğini yaptırmıyor ama olsun, devamında bi şekilde kale çizgisinden topu çıkarıyor.

Benim için paslarından hava toplarından önce bu özelliği çok önemli. Gelir gelmez bilinmez ama pozisyon bilgisi iyi. 5 maç sonra falan serdar'in yanında stoper denerler :) Sol ayaklı tam aradığımız stoper stili

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi duyum veriyorsanız söyleyin işte kaynağı ne gerek var gizliliğe..

Ne idugu belli olmayan norvecli bebeye bile yillik 1 milyon eurodan aciyoruz. Kulup degil isa baba tekkesi mubarek

CaJt_UJXEAAhyQy.jpg

Hayırlı nöbetler renktaşlar.
Umarım yarınlar bugünleri aratmaz.
Yaşansın Galatasaray ve yaşasın transfere galibiyetlere değil de renklere aşık Cimbom taraftarı... :gsbayrak:

Devre arası 3.2ye aldıkları genç adamı neden 3e bıraksınlar transfermarkt değeri 3 görmüş sıkmış yalan haberi bu ara İskandinav topçular ile ilgileniyoruz ya,net yalan

Yabancı oyuncu alabileceğimizi zannetmiyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renktaşlar kimse Galatasaraylılığımdan şüphe etmesin yazımda oyuncuyla anlaşıldığını söyledim bonservisi tahmin ettim elbetteki duyumu alınca transfermarkttan araştırdım ona göre bence 3 milyona biter diye yazdım kim bilir belki kiralık olur sonuçta geçen sezon çok oynayamamıs kulübünde hem de 22 yaşında ben Johansenle beraber geleceğini tahmin ediyorum ha belki transfwr hafta içi bitmez bitmezse nedeni yönetimimizin fevkalade ağır tutumudur hiçbi oyuncuyla öyle kısa sürede anlaşamadık zaten Grosskreutz olayını hatırlatırım fakat transfer bitti gibi sonuçta oyuncuyla anlaşıldı hafta içi fanatiğe fotomaça kadar da düşer
Aslolan Galatasaraydır

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renktaşlar kimse Galatasaraylılığımdan şüphe etmesin yazımda oyuncuyla anlaşıldığını söyledim bonservisi tahmin ettim elbetteki duyumu alınca transfermarkttan araştırdım ona göre bence 3 milyona biter diye yazdım kim bilir belki kiralık olur sonuçta geçen sezon çok oynayamamıs kulübünde hem de 22 yaşında ben Johansenle beraber geleceğini tahmin ediyorum ha belki transfwr hafta içi bitmez bitmezse nedeni yönetimimizin fevkalade ağır tutumudur hiçbi oyuncuyla öyle kısa sürede anlaşamadık zaten Grosskreutz olayını hatırlatırım fakat transfer bitti gibi sonuçta oyuncuyla anlaşıldı hafta içi fanatiğe fotomaça kadar da düşer
Aslolan Galatasaraydır

Bu dediklerinde hiç bir sorun yok seni kimse de suçlamaz hiç bir şey için fakat nereden duydun kaynak nedir ya da söylememe nedenin nedir ya da bir mod arkadaşa özelden yaz..bu gizlilik neden onu anlayamıyorum.

Atılmadan söyliyim forvet transferi için şuan masaya yatırılan en büyük aday Artur Sobiech Hannoverde oynuyo 26 yaşında

Aslolan Galatasaraydır

ben inandım rengdash.xd

Aslolan Galatasaray yazımı kaldırmaya karar verdim :(

Aslolan Galatasaray !!!

Atılmazsam yarın kaynağı güvendiğim birine atîcam haklısınız gizeme gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt