- 12 Haziran 2013
- 9.929
- 6.007
- 1.843
Habere benimde inanasım gelmiyor Dursunda bu herifi alacak vizyon yok
Dursun da vizyon zaten yok rie istemiş dedi. Rie istemiş olabilir ama bunu almayı bile beceremezler doğru demişsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Habere benimde inanasım gelmiyor Dursunda bu herifi alacak vizyon yok
bizde taban maaş 1 milyon yarın seni beni alsalar bize de 1 milyon verirler sonra UEFA diye ağlarlarNe idugu belli olmayan norvecli bebeye bile yillik 1 milyon eurodan aciyoruz. Kulup degil isa baba tekkesi mubarek
Bu dediklerinde hiç bir sorun yok seni kimse de suçlamaz hiç bir şey için fakat nereden duydun kaynak nedir ya da söylememe nedenin nedir ya da bir mod arkadaşa özelden yaz..bu gizlilik neden onu anlayamıyorum.Renktaşlar kimse Galatasaraylılığımdan şüphe etmesin yazımda oyuncuyla anlaşıldığını söyledim bonservisi tahmin ettim elbetteki duyumu alınca transfermarkttan araştırdım ona göre bence 3 milyona biter diye yazdım kim bilir belki kiralık olur sonuçta geçen sezon çok oynayamamıs kulübünde hem de 22 yaşında ben Johansenle beraber geleceğini tahmin ediyorum ha belki transfwr hafta içi bitmez bitmezse nedeni yönetimimizin fevkalade ağır tutumudur hiçbi oyuncuyla öyle kısa sürede anlaşamadık zaten Grosskreutz olayını hatırlatırım fakat transfer bitti gibi sonuçta oyuncuyla anlaşıldı hafta içi fanatiğe fotomaça kadar da düşer
Aslolan Galatasaraydır
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Renktaşlar kimse Galatasaraylılığımdan şüphe etmesin yazımda oyuncuyla anlaşıldığını söyledim bonservisi tahmin ettim elbetteki duyumu alınca transfermarkttan araştırdım ona göre bence 3 milyona biter diye yazdım kim bilir belki kiralık olur sonuçta geçen sezon çok oynayamamıs kulübünde hem de 22 yaşında ben Johansenle beraber geleceğini tahmin ediyorum ha belki transfwr hafta içi bitmez bitmezse nedeni yönetimimizin fevkalade ağır tutumudur hiçbi oyuncuyla öyle kısa sürede anlaşamadık zaten Grosskreutz olayını hatırlatırım fakat transfer bitti gibi sonuçta oyuncuyla anlaşıldı hafta içi fanatiğe fotomaça kadar da düşer
Aslolan Galatasaraydır
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben inandım rengdash.xd
Ozy inandıysa bende inanırım renkdas xD