Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Josue burdayken 7-8 kez statta izlemiştim

Tekniği ve şutu iyi olan bir çocuk
Maç içerisinde gel-gitleri olabiliyor konsantrasyon eksikliği gibi
Taraftarla coşan topçulardan
Bursasporlu arkadaşlarım hep bunun gazla çalıştığını söylerdi
Belli bir disiplin içinde yararlanabilirsek oldukça faydalı olabilir
Tabi opsiyonsuzsa saçma bir transfer olabilir

Josue Sneijder'in yerine geliyor.

Transferi ona göre değerlendirelim.

Josue burdayken 7-8 kez statta izlemiştim

Tekniği ve şutu iyi olan bir çocuk
Maç içerisinde gel-gitleri olabiliyor konsantrasyon eksikliği gibi
Taraftarla coşan topçulardan
Bursasporlu arkadaşlarım hep bunun gazla çalıştığını söylerdi
Belli bir disiplin içinde yararlanabilirsek oldukça faydalı olabilir
Tabi opsiyonsuzsa saçma bir transfer olabilir
7-8 kez canlı izleyen biri olarak sence sağ kanatta mı daha verimli ofansif orta sahada mı ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toplu oyunda çok iyi olduğu aşikar fakat sonuca yönelik hiçbir şey yapamıyor hücumda. Çalımı atıyor, oyuncuyu oyundan düşürüyor sırf risk almamak için basit oynuyor ve yaptığı hareketlerin hiçbir önemi kalmıyor. Defansta da son derece zayıf. Madara oluyor. Video'da bile sadece hücum yönü gösterilmiş. Çünkü gösterilecek defansif bir şeyi yok adamın. Oysa Carole öyle değil. Defansif açıdan son derece iyi bir oyuncu. Hatta elimizdeki sertlik olarak en iyisi açık ara. Ayrıca sonuca yönelik iyi işler yapıyor. Misal Carole'nin bu sene asisti yenmiş en az 15 pozisyon var. Umut beyinsizi atamamış. Ve diğer beyinsizler. Eğer ortalama bir forvet bile olsaydı bu sene Carole kariyer rekoru kırmıştı.

Porto'ya gidip bu yönlerini geliştirirse piyasasını uçurabilecek yetenek var. Fakat bizde kendini 1 gram geliştiremez.

Son düzenleme:
7-8 kez canlı izleyen biri olarak sence sağ kanatta mı daha verimli ofansif orta sahada mı ?

O kendisini 10 numara gibi görüyor ama ben olsam eğer satın almışsam defansif yönünü geliştirir ondan Rakitic yaratmaya çalışırım

O kendisini 10 numara gibi görüyor ama ben olsam eğer satın almışsam defansif yönünü geliştirir ondan Rakitic yaratmaya çalışırım
Kiralik gelir muhtemelen seneye iyi oynarsa porto alir.Opsiyonlu kiralasak iyi olurdu.

Josue iyi bir futbolcu olabilir ama bizim için leş bir transferdir.

Hakiki Kanat desen değil forvet desen hiç değil orta ofans bölgesinde oynayan bi adam işte kısacası bizim işimize yaramaz

10 numara olarak geliyorsu bk gibi olur, Sneijder var ulannnnnnnnnnnnnnnnnn

Josue iyi bir futbolcu olabilir ama bizim için leş bir transferdir.

Hakiki Kanat desen değil forvet desen hiç değil orta ofans bölgesinde oynayan bi adam işte kısacası bizim işimize yaramaz
Nasıl işe yaramaz yahu? Ortalama 45 maç oynayacaksın seneye. Cezası var, sakatı var, Wesley hergün aynı derece iyi oynuyacak diye bir şey mi var?

Kiralik gelir muhtemelen seneye iyi oynarsa porto alir.Opsiyonlu kiralasak iyi olurdu.

Opsiyonluysa ve de tabi makul bir opsiyonsa oyuncu üzerinde durulabilir gelişimi açısından

Ama opsiyonsuzsa ve iyi bir perfomans gösterirse Porto onu kime istese satar

Wesley aşkından artık bizimkiler beyinlerinin mantık kısmını yok etmiş resmen. Wesley var diye o bölgeye başka transfer istemiyor adamlar. :asd22:

Opsiyonluysa ve de tabi makul bir opsiyonsa oyuncu üzerinde durulabilir gelişimi açısından

Ama opsiyonsuzsa ve iyi bir perfomans gösterirse Porto onu kime istese satar
3-4 milyon arası opsiyonu olsa guzel olur begenirsek aliriz,begenmezsek postalariz.Artik o kadar caresiz durumdayiz ki onumuze gelen topcuya umut bagliyoruz belki biseyler yapar diye

30lu yaşlardaki stoperlere 5 milyon euro bonservisi anca fenev verir Ched kalsın golcü bi oyuncu

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim iyice taraftarımızın dengesini bozdu ;

Hocam bir stoperden bahsettiğimizin farkındasınız değil mi ?

Golcü olmasından banane Ujfalusi golcü müydü ?

Oynadığı topu oynayabiliyor mu Chedjou ?

Hayır.

O zaman bitmiştir.

Ben kaynaklara düşen haberler doğrultusunda böyle bir tahminde bulundum N'Koulou'nun yerini Chedjou ile doldurmak istiyormuş Marsilya.

Porto da hep sag acik olarak oynamis gecen sezon

Sneijder in yerine olmaz zaten

Wesley aşkından artık bizimkiler beyinlerinin mantık kısmını yok etmiş resmen. Wesley var diye o bölgeye başka transfer istemiyor adamlar. :asd22:

ne alakası var ilk 11'e kanat ve forvet transferi yapıldıktan sonra Josue alınsa buradakiler bende dahil itiraz edebilir mi ?

Luc Castaignos iddialari var.

Inter ve Twentede çok gol kaçirdigini hatirliyorum

Frankfurta gittikten sonra takip etmedim

Geçen yılki rotasyon oyuncularımız alanyasporda bile zor 11 oynar..Şu mal kadroya bakıp da josueye burun kıvıranlara anlam veremiyorum..Adam bir kere futbolu biliyor gerçek anlamda mevkiisi ne kadar belirsiz olsa da çok işe yarardı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt