Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi de sen Josue'yi ayrıyeten almıyorsun. Telles'e karşılık kiralık/bonservisle istiyorsun. Bizim dursun bonservisi ile veya satın alma opsiyonu ile alabilir mi ayrı konu. Fakat hangi akla hizmet istemiyorsunuz adamı? Onu da söyleyin bari.

Telles'e karşılık Porto'dan kanat ya da forvet oyuncusu da alabilirdin. Josue'ye istemememin tek nedeni ilk 11'e eksik bölgelere adam almayıp Josue'yi kiralamamız

Riekerink: ''Wesley aramıza katıldı, idmanlarına devam ediyor. Onun tutkusundan, hırsından çok mutluyum. Sadece Wesley değil, herkes iyi''

Riekerink in konusma tarzi iyiymis

Riekerink: "Sneijder konusundaki merakınız anlıyorum ancak bazı konular aile içerisinde çözülmesi gerekiyor"

Ahahahah hamit'in ismini unuttu reis :d sürekli salonda çalıştığı için pek görüşmemislerdir

orta saha ve forvet icin transfer istiyormus, Dzemaili ve Hamit de geri dönüyormus

Resmen Riekerink'i yönetim tehdit etmis. Wesley kesin kalacak diyemiyor ki herkes biliyor, Riekerink Wesley'in gitmesini asla istemez.

Bu yönetim kadar serefsiz pislik bir toplum hayatimda görmedim. Allah topluca belalarini verir ins.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt