Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
ön liberoya bedavaya Lass forvete Bony'i kirala sadece 2 transfer ile takım bambaşka bir havaya bürünür,eksik rotasyona da altyapıdan isimler koy
bony hayal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ön liberoya bedavaya Lass forvete Bony'i kirala sadece 2 transfer ile takım bambaşka bir havaya bürünür,eksik rotasyona da altyapıdan isimler koy
kiralanır,rizeye versinler.rize hep genç aldı.oğulcan çağlayan ,recep niyaz,volkan
donk gidecek dedi rinkerink,tarıkta gidecekmiş.başka isimlerde var gidecek dedi..önlibero sıkıntılı dedi.sa renktaslar,
Riekerink: "Ön libero sıkıntımız var. O pozisyona bir takviye istiyorum. Forvete takviye. Forvet ya da forvetler. Buraya da takviye lazım."
donk takimda kalacak gibi duruyor... bunlar 1 onlbero ve 1 forvet alip baska transfer yapmazlar...
Muslera
Linnes serdar balta carole
Transfer
Selcuk Sneijder
Bruma Poldi
Transfer
Bundan fazlasi olmaz
Doğrudur üstat ben Selnaes öyle iyi böyle iyi demedim o gelicek dedim yapacak bişey yok ama Selnaes de kötü topçu değilDelaney>>>>>>>>Selnaes
gelmeyedebilirDoğrudur üstat ben Selnaes öyle iyi böyle iyi demedim o gelicek dedim yapacak bişey yok ama Selnaes de kötü topçu değil
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En büyük aday şuangelmeyedebilir
yine de bilemeyizEn büyük aday şuan
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi