Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada Dzemali için düzülen övgülere hiç anlam veremiyorum. Öncelikle adamın mevkisinde sıkıntı var. Asla 6 numara değil hatta bence 8 bile değil ama hadi 8 diyelim. Tekniği iyi değil o zaman mücadele gücü ararım ama o da yok hadi en son çok koşuyor derim, lan adam onu da yapmıyor. Şimdi bu adam turnuva da 10 numara bölgesinde oynadı bana göre bi halt yapamadı ama yine beğenenler olmuş malum ilk maç bir topu direkte patladı. Adamin arkasında Behrami ve Xhaka var hala sivrilemiyor bizim ortasaha da hayatta iş yapmaz. Hazır isteyeni varken göndermek lazım. Hamza falan bu konuda suçlu değil. Hatirlasaniz Başakşehir maçında 2 farklı öndeyken yasin in yerine maça girdi sonuç malum. Hadi onunla alakası yok diyelim ama mücadele için oyuna orta saha alıyorsun adam 30 dk hayalet oluyor sahada... Neyse bazıları yine anlamaz boşa laf anlatıyoruz.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acikcasi bende fazla anlamiyorum böyle tepkiyi, Sergen pozitif düsünüyor iste, transfer nöbetindeyiz, medya da isimler geziyor, aciklamalar yapiliyor teknik heyetten

kandirmakla alakasi yok bunun, sadece umutlu olmaya calisiyoruz, ne kadar zor olsada böyle yönetimle

bu arada Bony nin gelecegine pek inanmiyorum, Guardiola da istemez ama

acikcasi bende fazla anlamiyorum böyle tepkiyi, Sergen pozitif düsünüyor iste, transfer nöbetindeyiz, medya da isimler geziyor, aciklamalar yapiliyor teknik heyetten

kandirmakla alakasi yok bunun, sadece umutlu olmaya calisiyoruz, ne kadar zor olsada böyle yönetimle
aynen ve ben çok sıkıldım artık

Dzemali satılırsa orta sahaya 2 satılmazsa 1 transfer. Birlo kalmalıydı rotasyon için.
Umut gönderilirse satılırsa demiyorum forvete 2 gönderilmezse 1 transfer ile kapatırız bu yılı.

Öncelikle Tarık sonra Umut ve Donk kesinlikle gönderilmeli. Zararına kiralanmalı. Kalede de çok lüksümüz var Cenk'e verilen 900 bin eu çok para. Muslera büyük sakatlık yaşayan kaleci değil Eray ile götürürdük.

Bende Sergen'i anlamıyorum. Abicim ne cevap veriyorsun şunlara. Sen yaz yazını onlar seni alıntılar alıntılar sen cevap vermezsen kendilerine yeni oyuncak bulurlar. Takılma kardeşim şunlara sen yaz yazını kur hayalini...

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

City Bonyi rahat 10-20m avro arası satabilir. Durup dururken Bonyi niye Süper Lig'de 6. bitirmiş ve maddi sorunları yaşayan bir kulübe kiralasinlar ki

İsteyen istediğini yazar liseli kardeşlerim tabi saygılı olmak şartıyla

Pozitif düsünmesinde sorun yok kadir,imkansiz olan seyleri yazmasi sorun

4 yildir araliksiz oynayan selcuk'un gidecegini yerine hic izlemedigi sacma sapan adamlari yazmasi sorun

Selcuk'un 10/10 olan bir orta saha oldugunu iddaa etmiyorum oyun stilini fazla begenmem ama gercekci olmak lazim

zaten palavra alsalar dogrudan aciklarlar.
yani isbasindayiz diye mesaj gönderiyorlar göya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt