- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
transfer konuşuyorz,hayalsiz olmazHayal görenleri nereye gönderelim peki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer konuşuyorz,hayalsiz olmazHayal görenleri nereye gönderelim peki
transfer konuşuyorz,hayalsiz olmaz
kimse kanmak zorunda ddeğilHayalsiz olmaz ama insanlari kandirmak ta olmaz
Sen boş insanlara bakma yaz kardeş.transfer konuşuyorz,hayalsiz olmaz
Gökay AkpınarGökay Akpınar @gokayakpinar Galatasaray altyapısında 4 hoca ile yollar ayrıldığı söyleniyor. Çoğu değerli hocalar ama isimler doğruysa biri için çok üzülürüm.
biri içinse iyiGökay Akpınar @gokayakpinar Galatasaray altyapısında 4 hoca ile yollar ayrıldığı söyleniyor. Çoğu değerli hocalar ama isimler doğruysa biri için çok üzülürüm.
kimse kanmak zorunda ddeğil
aynen ve ben çok sıkıldım artıkacikcasi bende fazla anlamiyorum böyle tepkiyi, Sergen pozitif düsünüyor iste, transfer nöbetindeyiz, medya da isimler geziyor, aciklamalar yapiliyor teknik heyetten
kandirmakla alakasi yok bunun, sadece umutlu olmaya calisiyoruz, ne kadar zor olsada böyle yönetimle
acikcasi bende fazla anlamiyorum böyle tepkiyi, Sergen pozitif düsünüyor iste, transfer nöbetindeyiz, medya da isimler geziyor, aciklamalar yapiliyor teknik heyetten
kandirmakla alakasi yok bunun, sadece umutlu olmaya calisiyoruz, ne kadar zor olsada böyle yönetimle