Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bony verilen paralari bizim karsilayabilecegimizi sanmiyorum ingilterede suan inanilmaz paralar dönüyor o yüzden 4 milyondan asagi kazanmiyordur.

[h=2]@Secckin1905[/h]
Ales Telles, 6.5 milyon €, sonraki satıştan %10 pay ve Josue'nin 1 sene kiralanması karşılığında Porto'da. [O Jogo]

O Jogo, Josue ücretsiz kiralandı diye son haber girmiş.

Son düzenleme:
Pozitif düsünmesinde sorun yok kadir,imkansiz olan seyleri yazmasi sorun

4 yildir araliksiz oynayan selcuk'un gidecegini yerine hic izlemedigi sacma sapan adamlari yazmasi sorun

Selcuk'un 10/10 olan bir orta saha oldugunu iddaa etmiyorum oyun stilini fazla begenmem ama gercekci olmak lazim
yazarım,yazmam.kendi düşüncemi ifade ediyorum,bu kadar takacak ne var yorumlarıma.başka şeylerle ilgilen.

Adı olan yani direk takıma katkı sağlayacak adamlara gitmek çok önemli. Şu an 2 eksik çok acil... Forvet ve ön libero bu 2 oyuncu kesinlikle banko isimler olmalı. Song,Diarra ve M'vila tarzı veya Dzeko,Bony ve Llorente gibi adamlar olmalı. Bunları kiralamak aslında zor falan değil ama onu görebilecek vizyon maalesef yok transfer komitesinde. 2 isimli takviye> 4 alternatif adı sanı belli olmayan transferden. Aynı paraları verip 0 verim alabilirsin ama diğer 2 adam sakatlanmazsa şampiyon olursun.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Josue cidden iyi futbolcu, bizim orta sahamızda rahatlıkla ilk 11 oynayabilir.
Bu sene ücretsiz gelecekse ve opsiyonu varsa Telles transferi bugüne kadarki en iyi Dursun Özbek hamlesi olur.

Dzemaili'yi kadroda tutup 1 adet de ön libero alırsak ligi çok rahat kaldıracak bir orta alanımız olabilir.

Burada Dzemali için düzülen övgülere hiç anlam veremiyorum. Öncelikle adamın mevkisinde sıkıntı var. Asla 6 numara değil hatta bence 8 bile değil ama hadi 8 diyelim. Tekniği iyi değil o zaman mücadele gücü ararım ama o da yok hadi en son çok koşuyor derim, lan adam onu da yapmıyor. Şimdi bu adam turnuva da 10 numara bölgesinde oynadı bana göre bi halt yapamadı ama yine beğenenler olmuş malum ilk maç bir topu direkte patladı. Adamin arkasında Behrami ve Xhaka var hala sivrilemiyor bizim ortasaha da hayatta iş yapmaz. Hazır isteyeni varken göndermek lazım. Hamza falan bu konuda suçlu değil. Hatirlasaniz Başakşehir maçında 2 farklı öndeyken yasin in yerine maça girdi sonuç malum. Hadi onunla alakası yok diyelim ama mücadele için oyuna orta saha alıyorsun adam 30 dk hayalet oluyor sahada... Neyse bazıları yine anlamaz boşa laf anlatıyoruz.

turk pasportu olsaydı burada beğenilmezdi zaten.

Piyasası varken bir an evvel satmamiz lazım bence.

H.O diyelim.

PELUSA.JPG

Cizgilerde 2'li 3'lu rotasyonumuz var,josue gelirse riekerink 8 numarada düsünür emre colak gibi

Beyler şu hayalci kadrolarınızda ortasahaya delaney josue- maloney-mosue tarzı ikililer yazmayı bırakın.Selçuk İnan var takımda.O oynuyor ortasahada.Oynamaya devam edecek.Amma fantazi yaptınız yahu.Selçuk İnan kaleci Musleradan önce kadroya yazılır.Beğeniriz beğenmeyiz.

3 sezondur bıkmadan Selçuk olmadan ortasaha fantazisi yapıyorsunuz.Selçuk İnanın yanına adam bakın, yerine değil:red:

Son düzenleme:
Josue geldiğine göre güle güle Sneijder.

2012 de satın alma opsiyonunu kullanmayıp,yine kiralamıştık meloyu.josue güzel işler yapabilcek biri,belki bonservisiyle alırız.

turk pasportu olsaydı burada beğenilmezdi zaten.

Piyasası varken bir an evvel satmamiz lazım bence.
Bana göre piyasası falan yok. Sadece bizim basının uydurması onlar. İnşallah bonservisini biri alır da en azından 2.3 maaş yükünden kurtuluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt