Erkan Eryürek
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 4.080
- 115
- 1.333
bony verilen paralari bizim karsilayabilecegimizi sanmiyorum ingilterede suan inanilmaz paralar dönüyor o yüzden 4 milyondan asagi kazanmiyordur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her ne kadar alternatif kelimesini sevmesemde oyuna sabri gireceğine josue girer daha iyiAles Telles, 6.5 milyon €, sonraki satıştan %10 pay ve Josue'nin 1 sene kiralanması karşılığında Porto'da. [O Jogo]
yazarım,yazmam.kendi düşüncemi ifade ediyorum,bu kadar takacak ne var yorumlarıma.başka şeylerle ilgilen.Pozitif düsünmesinde sorun yok kadir,imkansiz olan seyleri yazmasi sorun
4 yildir araliksiz oynayan selcuk'un gidecegini yerine hic izlemedigi sacma sapan adamlari yazmasi sorun
Selcuk'un 10/10 olan bir orta saha oldugunu iddaa etmiyorum oyun stilini fazla begenmem ama gercekci olmak lazim
@Secckin1905
Ales Telles, 6.5 milyon €, sonraki satıştan %10 pay ve Josue'nin 1 sene kiralanması karşılığında Porto'da. [O Jogo]
O Jogo, Josue ücretsiz kiralandı diye son haber girmiş.
yazarım,yazmam.kendi düşüncemi ifade ediyorum,bu kadar takacak ne var yorumlarıma.başka şeylerle ilgilen.
opsiyon yoksa sacma bence
Burada Dzemali için düzülen övgülere hiç anlam veremiyorum. Öncelikle adamın mevkisinde sıkıntı var. Asla 6 numara değil hatta bence 8 bile değil ama hadi 8 diyelim. Tekniği iyi değil o zaman mücadele gücü ararım ama o da yok hadi en son çok koşuyor derim, lan adam onu da yapmıyor. Şimdi bu adam turnuva da 10 numara bölgesinde oynadı bana göre bi halt yapamadı ama yine beğenenler olmuş malum ilk maç bir topu direkte patladı. Adamin arkasında Behrami ve Xhaka var hala sivrilemiyor bizim ortasaha da hayatta iş yapmaz. Hazır isteyeni varken göndermek lazım. Hamza falan bu konuda suçlu değil. Hatirlasaniz Başakşehir maçında 2 farklı öndeyken yasin in yerine maça girdi sonuç malum. Hadi onunla alakası yok diyelim ama mücadele için oyuna orta saha alıyorsun adam 30 dk hayalet oluyor sahada... Neyse bazıları yine anlamaz boşa laf anlatıyoruz.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Josue geldiğine göre güle güle Sneijder.
Bana göre piyasası falan yok. Sadece bizim basının uydurması onlar. İnşallah bonservisini biri alır da en azından 2.3 maaş yükünden kurtuluruz.turk pasportu olsaydı burada beğenilmezdi zaten.
Piyasası varken bir an evvel satmamiz lazım bence.