Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan bey'in fotoğrafları nöbete renk katıyordu doğrusu.

Küstürülmesi forum adına büyük bir kayıp olacaktır.

Paylasmayin demiyoruz, Cafe bolumunde > Sinan Bilgin Gezisi vs diye bir konu acin istediginizi paylasin bir baslik altinda. Aksi taktirde no problem.

sinan bey degerlı zamanını bunun ıcın harcayacagını sanmıyorum

Bi aralar biri transfer hikayesi yazıyodu kendi aklından resimlerle kimdi hatırlamıyorum ismini ama o da gayet başarılıydı bazen iyi espriler yakalıyodu..2 3 yaz önceydi galiba bu dediğim

Ersun Yanal: Milli takım teknik direktörüyken Emre Can'ı ben de keşfettim. Almanya'yı seçmeden önce babası Orhan Can'la konuştum.

Ersun Yanal: Emre Can'ın babası bana "Ne olursunuz, benim oğlum çok genç.Geleceği ile oynamayın.Almanlar onu geliştirdi, önünü açtı" dedi.
Can Uz

stock-photo-66566523-grumpy-old-man.jpg

sinan bilgin su anda {temsili}

Ersun Yanal: Milli takım teknik direktörüyken Emre Can'ı ben de keşfettim. Almanya'yı seçmeden önce babası Orhan Can'la konuştum.

Ersun Yanal: Emre Can'ın babası bana "Ne olursunuz, benim oğlum çok genç.Geleceği ile oynamayın.Almanlar onu geliştirdi, önünü açtı" dedi.
Can Uz
İyi kurtarmış çocuk kendini geleceği görmüş

Bi aralar biri transfer hikayesi yazıyodu kendi aklından resimlerle kimdi hatırlamıyorum ismini ama o da gayet başarılıydı bazen iyi espriler yakalıyodu..2 3 yaz önceydi galiba bu dediğim
Sezai'den bahsediyorsun sanırım

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Can Uz

Baba gibi baba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt