- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Tamam bundan sonra bu tip yazi ve resim paylasmiyorum oyleyse
paylas yaw alper lafin gelisi soylemis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paylasmayin demiyoruz, Cafe bolumunde > Sinan Bilgin Gezisi vs diye bir konu acin istediginizi paylasin bir baslik altinda. Aksi taktirde no problem.Tamam bundan sonra bu tip yazi ve resim paylasmiyorum oyleyse
Paylasmayin demiyoruz, Cafe bolumunde > Sinan Bilgin Gezisi vs diye bir konu acin istediginizi paylasin bir baslik altinda. Aksi taktirde no problem.

ah Ünal Başkan ah, sen olsan şimdi kimlerin nöbetini tutuyorduk
İyi kurtarmış çocuk kendini geleceği görmüşErsun Yanal: Milli takım teknik direktörüyken Emre Can'ı ben de keşfettim. Almanya'yı seçmeden önce babası Orhan Can'la konuştum.
Ersun Yanal: Emre Can'ın babası bana "Ne olursunuz, benim oğlum çok genç.Geleceği ile oynamayın.Almanlar onu geliştirdi, önünü açtı" dedi.
Can Uz
Daha guzel olur takip edilmesi iste@Alper Altun Sana hiç yakıştıramadım bu durumu. Niye Sinan bey'i kısıtlıyorsun.
Sezai'den bahsediyorsun sanırımBi aralar biri transfer hikayesi yazıyodu kendi aklından resimlerle kimdi hatırlamıyorum ismini ama o da gayet başarılıydı bazen iyi espriler yakalıyodu..2 3 yaz önceydi galiba bu dediğim
ah Ünal Başkan ah, sen olsan şimdi kimlerin nöbetini tutuyorduk
Biz bunu neden daha once dusunemedik. Tesekkurler.Cafe bolumune karsilikli kufurler hakaretler basligi acilmasini oneriyorum
Hee aynen oydu bazen sıkıcı olsa da bazen ince yakalıyodu..bence forumda renkti adamSezai'den bahsediyorsun sanırım
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duygulandırdın Emrah kardes, başkanımızı çok özledik.
Ersun Yanal: Milli takım teknik direktörüyken Emre Can'ı ben de keşfettim. Almanya'yı seçmeden önce babası Orhan Can'la konuştum.
Ersun Yanal: Emre Can'ın babası bana "Ne olursunuz, benim oğlum çok genç.Geleceği ile oynamayın.Almanlar onu geliştirdi, önünü açtı" dedi.
@Can Uz