Erkan Eryürek
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 4.080
- 115
- 1.333
Ben daha fazla diye hatırlıyorum.Kemiksiz 5 alıyor sanırım
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kemiklidir o italyada vergiler yüksek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben daha fazla diye hatırlıyorum.Kemiksiz 5 alıyor sanırım
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Futboliçe @Gozdelinho_ Nasıl yaptı bilmiyorum ama gerçekten iki oyuncu ismiyle daha gelen yönetime, detaylı izlemem lazım diye 1-2gün istemiş.
Riekereis hknd
Luiz adriano haberinin kaynağı a spormus. Boşa hayal kurmayin fotomaççılar yine reyting peşinde
Ogrendim simdi vergiler çıkınca 3 milyon euro aliyormuşkemiklidir o italyada vergiler yüksek.
Dursun özbekle ilişkileri incelenmeli ben şüphelendim bu adamdanacikcasi ben ceylan caliskanin lafina daha cok inaniyorum,adam tamam isim vermedi ama gomez levelinde oyuncularla ilgileniyor GS dedi.
Aklı başındaki yönetim şöyle bir kadro bırakır hocaya. 25.oyuncu mevkisi pek önemli değil yer doldurur.Ben hala 4 orta saha bekliyorum hahahaha
Ulan 1 tane alamiyoz
M'Vila-Delaney-Sneijder muazzam olurdu.
Wilfried bony 276 maç 138 gol 39 asist
Luiz Adriano 299 maç 135 gol 45 asist
Tabi istatistiklere değer veren var vermeyen var bony bu değerlere eredevisie ve pl de ulaştı Adriano ise ekseriyetle ukrayna ligi
Bony >>>>>>>>>>>> Adriano
bony mi adriano tartismalarina girmeyin bence ikisinden hangisi gelirse öpünde basiniza koyun.bence bony imkansiz adriano belki