Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prim konusunda fatih terimin belirlediği veya belirlemediği hiç bir yazılı ve resmi deliler varmı?
Yok !!! Boş yapmayın o zaman boşuna . Diğeri hadi sevgisinden dolayı kör de diğerleri nefretinden dolayı neler neler uyduruyor akıl mantık işi değil. İşinize geldiği gibi hikaye anlatıyor millet.

Geliyor Geliyor ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dursun Bonyi falan alamaz. Adrianoyuda alamaz. En fazla ilgilenir. Max Ereni alir.

Primleri federasyonun belirlediğini kim söyledi Ozan.

Ben Terim belirliyor diye biliyorum. Bizdeyken de Terimdeydi o iş.

İşte 'Milli kriz' yaratan o primler!

İşte A Milli Takım'daki prim gerçekleri - EURO2016

biri şansalın haberi diğeri mehmet arslanın ikiside sağlam kaynaklar ben terim belirliyor diye birşey duymadım melih bey, teknik ekipte prim alıyor onudamı kendi belirliyor şimdi mali işlerede terim bakıcaksa niye federasyon yönetim kurulu var ki..terime federasyon bir prim bütçesi sunuyor hocada onu oyunculara dağıtıyor belirli koşullara göre tabi ki burak mevzuda burdan patladı mesela ben az aldım diğerleri tam aldı polemiği burdan çıktı

Arkadaşlar twitterdan baskı yapın, en büyük sorun patlama olaylarıymış buna rağmen başkan Bony, Adriano gibi isimlerden birini istiyormuş.

Prim konusunda fatih terimin belirlediği veya belirlemediği hiç bir yazılı ve resmi deliler varmı?
Yok !!! Boş yapmayın o zaman boşuna . Diğeri hadi sevgisinden dolayı kör de diğerleri nefretinden dolayı neler neler uyduruyor akıl mantık işi değil. İşinize geldiği gibi hikaye anlatıyor millet.
Bu primler (yani kişi başı 650.000) verildi mi, verilmedi mi? Verildi ise normal mi? Verildi ise bu işte Fatih Terim'in hiç mi sorumluluğu yok? Dikkat ettiysen bu primi FT belirledi, belirlemedi diye sormuyorum. Fatih Terim sevginizi bir tarafa koyun, vicdanınızla cevap verin.

johansene 2,5 veremeyen delaneyi 4 e alamayan adamlardan bony adriano bekliyosunuz.biraz akıllı olun yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt