Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dsc_02043.jpg
sneijder-podolski-sinan bu rakamlara ulaşır da arkayı kim toplayacak?

THUN maçı 11 lerini yapıverin bakalım gençler kamptaki oyuncularla

Thun maçı 11i
Cenk
Linnes Ched Serdar Carole
Gökay Hamit
Emrah Sneijder Bruma
Sinan

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gökaydan bu kadar bahsedilirken rinkerink maçta oynatmazsa olmaz,koysun yarın ilk 11e bi bakalım

Bony haberleri çoğalıyor, bence Drogba bu işi bitirir. Bütçeyi forvete ayırdı yönetim. Farkındaysanız Rodellega veya Eren'i beklerken birden vazgeçti yönetim. Florya baskını işe yaramış anlaşılan.

Yarın dua edin hamit sakatlansın yoksa transfer yapmaz bunlar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bony haberleri çoğalıyor, bence Drogba bu işi bitirir. Bütçeyi forvete ayırdı yönetim. Farkındaysanız Rodellega veya Eren'i beklerken birden vazgeçti yönetim. Florya baskını işe yaramış anlaşılan.
inşallah.kiralama bedeli 2-3 milyon avrodur herhalde : )

Bony reisi 1 sezon da olsa formamızla birlikte görmek isterim. Vitesse'den beri takip ederim reisi, gelirse avatarımı 1 ay Dursun yapacağım + yeni sezon formasına Dursun Özbek yazdıracağım buraya da atacağım risk budur :)

Fenerbahçe'de Ramazan Civelek,Galatasaray'da Sinan Gümüş,Gökay,Muhammed Yeşilyurt Türk futbolunun gelecekti en büyük yıldızları olacak favla

bi fenerli demiş bunu.bizde daha ibrahim demirbağ,birhan,doğuşcan incedere var : ) rinkerink umarım değerendirir.doğan can davas ta yetenekliymiş bu arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt