Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olum bony ne la bony alırsa üstüne de az da olsa sağlam bir ön libero alırsa helal olsun diyeceğim adam cidden turşu demem artık sn dursuna geçeriz :D :D

Galatasaray - Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel klasman düşürüldü. Bitnel, bu sezon Süper Ligde maç yönetemeyecek.

Ivanovic gitti :(

CnKVbZBXgAQANeU.jpg:small

Dursun ve Bony'i düşünüyorum bir gülme geliyor bana :)

Arkadaşlar unutmayın başımızda DURSUN denen bir karaktersiz var

Valla artık öyle bir hale geldim ki Messi ve Ronaldo'yu mu istersin yoksa Dursun'un gitmesi mi diye sorsalar hiç düşünmeden Dursun denen haysiyetsizin gitmesini isterim

Evren Göz olumlu konusmamisdir yaw, böyle birsey olamaz

Beyler beklentiyi hemen yükseltmeyelim dursunun yüzünü düşünün aklınızda bulunsun :)

Dursun ve Bony'i düşünüyorum bir gülme geliyor bana :)

Arkadaşlar unutmayın başımızda DURSUN denen bir karaktersiz var

Valla artık öyle bir hale geldim ki Messi ve Ronaldo'yu mu istersin yoksa Dursun'un gitmesi mi diye sorsalar hiç düşünmeden Dursun denen haysiyetsizin gitmesini isterim

Dursun ve poldi geldiyse o da gelir işin orası önemli değil para kaynak vesaire önemli.

Yani diyorum ki bu adam poldi ile yan yana geldi bony ilede gelir sorun yok ama para da yok diyorum önemli olan para para varsa niye yan yana gelmesinler ? :) :D
Bunlar mamalanmayacağı transfere girmezler renktaş

ya mamalanacaklar veya yerli fetişizmi yaşatacaklar bize

Ayrıca bu rezillerden hiçbir şey istemiyorum sektirip gitsin bir an önce haysiyetsizler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt