- 12 Haziran 2015
- 36.428
- 32.107
- 2.693
olum bony ne la bony alırsa üstüne de az da olsa sağlam bir ön libero alırsa helal olsun diyeceğim adam cidden turşu demem artık sn dursuna geçeriz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bony hakkında gelişmemi var renktaşlar
Bony hakkında gelişmemi var renktaşlar
evren dediyse h.oceng ergün england a uçtu biliyosun renkdaş the sun bu iş bitti dedi evren göz de hayatında ilk defa olumlu konuşmuş transfer için..xd
Bende çok şaşırdım ama kulaklarımla duydumEvren Göz olumlu konusmamisdir yaw, böyle birsey olamaz
Dursun ve Bony'i düşünüyorum bir gülme geliyor bana
Arkadaşlar unutmayın başımızda DURSUN denen bir karaktersiz var
Valla artık öyle bir hale geldim ki Messi ve Ronaldo'yu mu istersin yoksa Dursun'un gitmesi mi diye sorsalar hiç düşünmeden Dursun denen haysiyetsizin gitmesini isterim

Eee yani şair burada ne demek istemiş oluyor dostum anlamadım daDursun ve poldi geldiyse o da gelir işin orası önemli değil para kaynak vesaire önemli.
Eee yani şair burada ne demek istemiş oluyor dostum anlamadım da
Bunlar mamalanmayacağı transfere girmezler renktaşYani diyorum ki bu adam poldi ile yan yana geldi bony ilede gelir sorun yok ama para da yok diyorum önemli olan para para varsa niye yan yana gelmesinler ?![]()
![]()
Alo Bony ben DROGBA.