Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Alex Telles'in yerini Dynamo Moskova formasi giyen Alexander Büttner ile doldurmak istiyor. (Hollanda basini)

sol bek için Mas'ı isterdim ama Carole'nin yedek kalmasını istemem

Boateng ise vazgeçmemiz hayırlı olmuş ki adamın mevkisi belli değil.Riekerink'i kutlamak lazım.

Futboliçe ‏@Gozdelinho_ Futboliçe hat Berat Karakuş retweetet

Yedek sol bek ister misiniz
1f62c.png

h.o

Telles 6,5 +
Jose 1,5
+ 8 Milyon €
Serdar 4,5 -
+3,5
.
Maas bütceside yaklasik +2 oldu.

Bilal,Jose, Furkan, Sercan, Telles
yaklasik +4,5

Serdar, Emrah - 2,4

Bütce yaklasik +2,1

+ Ilk 11e giremeyen 5 oyuncundan kurtulduk.

bu arada 5 oyuncunun da yerine adam almaya gerek yok.

Hakan rotasyonda yedekler Carolu.

Birhan Hamit - Bilal ve josenin yerlerini rahat kapatirlar, daha fazlasini verirler.

Sercan ve Furkani konusmaya gerek yok zaten.

Simdi bide Dzemailiyi satabilsek 2-3e, bide maasindan kurtulsak,

Bonservis +6
Maas + 4

olur.

Inter neyse de Porto ve PSG'nin mevcut yapıları öyle kolay kolay menajer tuzağına düşmez. Adamalr potansiyel görüyor demek ki.

portoyu menajer çeteleri yönetiyor o 50ye sattıkları adamları alırken 3-4 oyuncu alıyorlar 1i parlıyor satıyorlar..(sattıkları paraların %20si falan menajerlere gidiyor) Psg'nin ilgisi ise tamamen yalan haber Kurzawa'yı aldı adamlar

Biri şu gerizekalılara M'Vila'nın sözleşmesinin bittiğini daha hiç bir takıma gitmediğini söylesin. Ulan o kadar iyi oyuncu varken bunların garip gureba isimlerle uğraşmalarını anlayamıyorum vesselam.

Psg'den Sabaly tam fırsat transferi ama biz sabri ile uzattık hem sağ bek hem sol bek oynuyor

yav rikerink şu donku oynatmasın hazırlık maçlarında..gökayı ve birhanı hamitin yanına koysun

Mvilayi Everton istiyor. O kadar iyi ve zengin kulüp varken bize geleceğini zannetmiyorum zaten.

Gelseydi gelecek 7 sene orta saha sorunu çekmezdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt